Emre Kentmenoğlu ve Batur Belirdi Charlie'nin Melekleri'nde rol aldı!

İki başarılı oyuncu Hollywood yapımı projede yer aldılar.

Merve Mutlu
02 Aralık 2019 - 09:43
Magazin

Daha önce Fatmagül'ün Suçu Ne?, Kızılelma, Payitaht Abdülhamid, Şahsiyet ve Kuzgun gibi dizilerde rol alan Emre Kentmenoğlu ile İntikam, Poyraz Karayel, Kördüğüm, Yasak Elma gibi projelerde yer alan Batur Belirdi'den müjdeli bir haber geldi. 

19-12/02/alim-hassan.png

Dünyaca ünlü Hollywood yapımı film projesi Charlie'nin Melekleri (Charlie's Angels) iki Türkiyeli oyuncuyu bünyesine aldı. Elizabeth Banks’in yönetmenliğini üstlendiği ve senaryosunu yazdığı 2019 model yeni Charlie’nin Melekleri, Uluslararası boyuttaki güvenlik ve soruşturma bürosu gizemli Charles Townsend için çalışan üç özel yetenekli ajanın hikayesini konu alıyor. Bu projede de iki yerli oyuncumuz filmde boy gösteriyor. 

Emre Kentmenoğlu ve Batur Belirdi Charlie'nin Melekleri'nde

19-12/02/emre-kentmenoglu-ve-batur-belirdi.png

Birsen Altuntaş'ın aktardığı bilgiye göre ikilinin yer aldığı projede, Arap karakterleri canlandırıyorlar. 29 Kasım tarihinde vizyona giren filmde: Kristen Stewart, Ella Balinska, Naomi Scott, Elizabeth Banks, Noah Centineo, Patrick Stewart ve  Sam Clafflin de rol alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin