Nesrin Cavadzade'nin yeni dizisi Netflix için olacak!

Yasak Elma'nın Şahika'sından yeni bir dizi daha geliyor.

Merve Mutlu
02 Aralık 2019 - 10:37
Yeni Bölüm

Şu sıralar Şahika karakteri ile Yasak Elma dizisinde rol alan ve performansı ile ilgi gören başarılı ve güzel oyuncu Nesrin Cavadzade yeni bir projeye daha imza attı. Krek Film imzasıyla Berkun Oya tarafından hazırlanan ve sadece sosyal sorunlara değinecek olan projede sürpriz bir karakteri canlandıracak. 

19-12/02/nesrin-cavadzade.png

İsmi henüz netleşmeyen projede birbirinden başarılı isimlerin yer alacağının müjdesini daha önce sizlerle paylaşmıştık. Öykü Karayel, Fatih Artman, Funda Eryiğit, Alican Yücesoy, Tülin Özen, Defne Kayalar, Bige Önal ve Settar Tanrıöğen gibi isimleri kadrosunda bir araya getiren projenin hazırlıkları devam ediyor. 

19-12/02/berkun-oya.png

2020 yılında tüm dünyada aynı anda yayına girmesi planlanan ve 8 bölümden oluşacak olan proje, farklı sosyo kültürel ve ekonomik koşullarda yaşamış bir grup insanı karakterize edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin