The Strays romanı dizi oluyor! The Strays nasıl bir dizi?

Emily Bitto romanı The Strays tüm bölümlerinin yönetmenliğini Shannon Murphy'nin üstleneceği bir dizi uyarlaması ile televizyon ekranlarına geliyor. The Strays konusu...

Emily Bitto'nun "The Strays" isimli romanı Avustralya-İngiltere ortaklığında televizyon ekranlarına uyarlanıyor!

THE STRAYS ROMANI DA DİZİ OLUYOR!

Picnic at Hanging Rock yazarı Beatrix Christian (Hearts and Bones, Jindabyne) ve Killing Eve yönetmeni Shannon Murphy'nin arkasında olduğu dizinin ilk sezonu 6 bölümden oluşacak.

19-12/02/beatrix-christian.jpg

"THE STRAYS" KONUSU

Avustralyalı sanatçıların oluşturduğu Heide Circle topluluğından ilham alarak hazırlanan The Strays'in hikayesi; bir sanatçı grubunun geçmişteki şiddet içeren eyleminin günümüzdeki genç bir kadının ölümüyle bağlantısı olabileceğinin araştırılmasına odaklanıyor. Bu duruma karışmış olanlardan birisi daha fazla trajedi oluşmasını önlemek için topluluğun nüfuz sahibi bir üyesini ifşa edip etmeme konusunda bir karar vermek durumundadır.

Bitto'nun The Strays isimli kitabı Avustralya ve Yeni Zelanda'da Affirm Press, Kuzey Amerika'da Hachette ve İngiltere'de Legend Press tarafından yayımlandı.

19-12/02/the-strays-romani-1575242668.jpg

Ben Mendelsohn, Essie Davis ve Eliza Scanlen'in başrollerinde yer aldığı ve ilk olarak Venedik Uluslararası Film Festivali'nde gösterilen Babyteeth ile ilk uzun metrajlı film denemesini gerçekleştiren yönetmen Shannon Murphy ayrıca ödüllü dizi Killing Eve'in üçüncü sezon ekibinde de görev yapıyor.

Projenin yapımcıları Sonia Borella ve Jo Monk proje hakkında şu ifadeleri kullandılar:

"Emily Bitto'nun mükemmel ve güncel romanının uyarlanmasında iş birliği yapmaktan heyecan duyuyoruz. Avustralya'nın en hayranlık uyandırıcı ve heyecan verici bazı yetenekleri ile çalışıyor olmak projenin gücünün bir kanıtı. The Strays, feminist hareketin yükselişi sırasında 1930'ların Sidney ve 1970'lerin Londra'sının hedonist sanat dünyasına değinen; cinsellik, güç, suçluluk ve utanç duyma gibi sorulara odaklanan psikoseksüel bir dizi."

THE STRAYS NE ZAMAN HANGİ KANALDA?

See Pictures ve Apogee Pictures ortak yapımcılığındaki dizinin hangi kanal ya da platformda yayınlanacağı konusunda şimdilik bir bilgi verilmedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin