Zoey's Extraordinary Playlist dizisi için ilk fragman yayınlandı! Konusu ve oyuncu kadrosu

Başkalarının düşüncelerini popüler şarkılar eşliğinde okumak nasıl hissettirirdi? Zoey's Extraordinary Playlist dizisi için ilk görüntüler yayınlandı! Zoey's Extraordinary Playlist konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu ve fotoğrafları...

Amerikan ulusal kanallarından NBC'nin sezon ortası dönemde ekranlara getirmeye başlayacağı Jane Levy'li müzikal dramedi "Zoey's Extraordinary Playlist" için ilk fragman yayınlandı.

Rolling Stones "Satisfaction", Jonas Brothers "Sucker" ve DJ Khaled "All I Do Is Win" gibi parçaların eşlik ettiği fragmanı haberimizin devamında izleyebilirsiniz.

19-12/02/zoeys-extraordinary-playlist-foto1.jpg

ZOEY'S EXTRAORDINARY PLAYLIST 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Senaryosunu Austin Winsberg'in (Gossip Girl) kaleme aldığı; What Women Want (Kadınlar Ne İster) ve La La Land filmlerinden esintiler taşıyan Zoey's Extraordinary Playlist 07 0cak 2020 Salı tarihinde ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak.

"ZOEY'S EXTRAORDINARY PLAYLIST" KONUSU

Dizinin konusu şu şekilde:

Olağan dışı bir olayın ardından; pop şarkıları yerine her zaman podcasti tercih eden kişiliğe sahip Zoey (Levy) aniden ailesinin, meslektaşlarının ve tamamen yabancı insanların en özel kişisel isteklerini, duygularını ve arzularını popüler şarkılar eşliğinde duymaya başlar.

Zoey en başta kendi akıl sağlığını sorgular ancak yakınındaki bazı kişilerden aldığı destekle bu istenmeyen lanetin aslında kendisi için inanılmaz derecede harika bir hediye olabileceğini keşfetmeye başlar.

19-12/02/zoeys-extraordinary-playlist-foto2.jpg

"ZOEY'S EXTRAORDINARY PLAYLIST" OYUNCU KADROSU

Dizinin oyuncu kadrosunda Levy'e Skylar Astin (Max), Alex Newell (Mo), John Clarence Stewart (Simon), Peter Gallagher (Mitch), Mary Steenburgen (Maggie) ve Lauren Graham (Joan) gibi isimler eşlik ediyorlar.

Lionsgate, Universal Television, Tannenbaum Company, Feigco Entertainment ve Universal Music Group ortak yapımcılığında hazırlanan yapımın yürütücü yapımcı kadrosu ise yazar Austin Winsberg, pilot bölüm yönetmeni Richard Shepard, Paul Feig, Jessie Henderson, Kim Tannenbaum & Eric Tannenbaum, David Blackman, Daniel Inkeles ve Jason Wang'dan oluşuyor.

ZOEY'S EXTRAORDINARY PLAYLIST'TEN DİĞER KARELER

19-12/02/zoeys-extraordinary-playlist-foto4.jpg

19-12/02/zoeys-extraordinary-playlist-foto5.jpg

19-12/02/zoeys-extraordinary-playlist-foto3-1575238295.jpg

19-12/02/zoeys-extraordinary-playlist-foto6.jpg

"Zoey's Extraordinary Playlist" (NBC) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin