Emre Kınay Ramo dizisinin kadrosunda!

Ramo dizisine yeni oyuncu geldi.

Merve Mutlu
08 Şubat 2021 - 18:00
Gündem

Adana yoksul, belalı ve bir o kadar eğlenceli olan bir mahalle olan Taşkapı mahallesinde kendi kuralları ve yasaları olan bir ailenin kurduğu çetenin hikayesini anlatan ve hikayesi Adana'dan İstanbul'a taşınan Ramo dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu.

21-02/08/ramo.png

BKM Yapım imzası ile hazırlanan ve Show TV'de yayınlanan dizinin başrollerini Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç paylaşıyor. Yönetmenliğini M.Çağatay Tosun, senaristliğini Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan'ın üstlendiği dizi oyuncu kadrosunda: Cemre Baysel, Görkem Sevindik ve İlhan Şen'in ayrıldığı dizi, Burcu Cavrar, Sacide Taşaner, Ayça Koptur, Ruhi Sarı gibi isimlerle yoluna devam ederken Olgun Şimşek, Yunus Emre Terzioğlu ve Devrim Özkan kadroya yeni sezonda dahil olmuştu. Sitare Akbaş ve Selim Erdoğan'ın da kadrosuna dahil olduğu diziye bir taze kan daha eklendi.

Emre Kınay Ramo dizisinin kadrosunda! 

21-02/08/emre-kina.png

Show TV'nin cuma akşamları ekrana gelen dizisine katılarak sürpriz yapan isim Emre Kınay oldu. Sürpriz bir karakteri canlandıracak olan oyuncu dizide dengeleri değiştirecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin