Hülya Avşarlı yeni dizi Masumiyet'in ilk tanıtımı yayınlandı!

Masumiyet dizisinin tanıtımı yayınlandı.

Merve Mutlu
09 Şubat 2021 - 13:18
Gündem

Gold Film yapımcılığında hazırlanan ve Fox TV ekranlarında izleyici karşısına çıkmak üzere gün sayan Masumiyet dizisinden merakla beklenen ilk tanıtım geldi. Çok sevilen isimleri kadroda bir araya getiren dizinin tanıtımı dikkat çekmeyi başardı.

21-02/09/hulya-avsar.png

Masumiyet dizisinin konusu nedir?

21-02/09/masumiyet.png

Evli ve iki çocuk annesi Bahar’ın (Deniz Çakır) hayatı, 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olmasıyla değişir. Kızı Ela’nın (İlayda Alişan) ilk aşkı, yaşıtı bir üniversite öğrencisi değil babasının, başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki patronudur. Kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışan Bahar, ne yapsa da olacakların önüne geçemez. Bahar ve ailesinin hayatı, Ela’nın 19. yaş gününde sonsuza kadar değişir...

Masumiyet dizisinden ilk tanıtım yayınlandı!

21-02/09/deniz-cakir-1612868560.png

Başrollerinde Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ'un yer aldığı: Kimya Gökçe Aytaç, Tolga Güleç, Selen Uçer, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü, Deniz Işın, Asena Tuğal, Neslihan Arslan ve Rüçhan Çalışkur gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı Masumiyet dizisinden merakla beklenen tanıtım geldi.

Masumiyet tanıtım:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin