Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen diziden ayrılıyor mu?

Sevilen dizinin başrolü diziden ayrılıyor mu?

Merve Mutlu
09 Şubat 2021 - 14:47
Gündem

Kanal D ekranlarında yayınlanan dünyaca ünlü Dr. Foster dizisinin Türkiye uyarlaması Sadakatsiz, yayın hayatına tam gaz devam ediyor. Kadrosu ve hikayesiyle dikkat çekmeyi başaran dizinin başrolünün diziden ayrılacağı iddia ediliyor.

21-02/09/sadakatsiz.png

Doctor Foster isimli yabancı bir diziden uyarlama olan Sadakatsiz, yayınlanmaya başladığı ilk günden beri izleyiciyi ekran başına kilitliyor. Her hafta reyting savaşlarında üst sıralarda yer alan, BBC yapımı olan Doctor Foster dizisinin Türkiye uyarlaması olan Sadakatsiz'de başrol oyuncusunun senaryo gereği diziden ayrılacağı biliniyor.

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen diziden ayrılıyor mu?

21-02/09/melis-sezen.png

Başrollerinde Caner Cindoruk, Cansu Dere ve Melis Sezen'in yer aldığı dizinin 17. bölümü büyük heyecanla beklenirken son yayınlanan fragmanın ardından Derin diziden ayrılıyor mu sorusu akıllara geldi. Orijinal hikâyeye sadık bir şekilde ilerleyen dizide Melis Sezen'in 3 bölüm sonra diziye veda edeceği konuşuluyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin