Emre Kızılırmak Hekimoğlu'na konuk oluyor!

Kanal D'nin sevilen dizisi Hekimoğlu'na yeni konuk oyuncu geliyor.

Merve Mutlu
13 Şubat 2020 - 12:29
Yeni Bölüm

Başrolünde Ateş Hekimoğlu karakteri ile Timuçin Esen'in rol aldığı, House M.D. uyarlaması olan Hekimoğlu dizisinin her bölümü, yeni bir konuk oyuncu ile hikayesine yeni yollar açıyor. 

20-02/13/hekimoglu-diisi.jpg

Daha önce Filiz Ahmet, Ali Pınar, Buket Dereoğlu ve Mert Tanık gibi birbirinden başarılı isimler, sevilen medikal drama türündeki Hekimoğlu dizisinde konuk oyuncu olarak yer almışlardı. Huysuz ve herkesten uzak duran ama çok başarılı bir doktor olan Ateş Hekimoğlu ve ekibinin yaşadıklarını konu alan dizinin yeni bölümünde, yeni bir konuk oyuncu yer alacak. 

Hekimoğlu'nun konuk oyuncusu Emre Kızılırmak oluyor!

20-02/13/emre-kizilirmk.png

Salı akşamlarının en sevilen dizilerinden biri olan ve Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Hekimoğlu dizisinin 8. bölümünde yeni bir oyuncuyu daha kadroda göreceğiz. Daha önce Aşk Bir Hayal, Dedektif Memoli ve Bir Deniz Hikayesi dizilerinde yer alan Emre Kızılırmak, Hekimoğlu yeni bölümünde yer alacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin