En iyi arkadaşlarımız geri döndü! Dogs 2. sezon Netflix'te!

Dünyanın dört bir yanına ve ötesine yayılmış dört hikaye... Netflix dizisi Köpekler (Dogs) 2. sezonuyla başladı! Yeni sezon detayları...

Dünyanın dört bir yanına ve ötesine yayılmış dört hikaye... Özel bir ilişki, kutsal bir bağ, eşi benzeri görülmemiş bir sevgi... En iyi arkadaşlarımız geri dönüyor!

DOGS (KÖPEKLER) 2. SEZON BÖLÜMLERİYLE GERİ DÖNDÜ!

Köpekler ve sahipleri arasında koşullar ne olursa olsun değişmeyen duygusal bağları anlatan "Köpekler (Dogs)" dizisi 2. sezon bölümleriyle geri döndü!

Sevimli belgesel dizinin 6 bölümlük ilk sezonu 06 Kasım 2018'de yayınlanmıştı. 4 bölümden oluşan 2. sezon ise 07 Temmuz 2021 Çarşamba itibarıyla Netflix arşivindeki yerini aldı.

"DOGS" YENİ SEZON DETAYLARI

Peki, yeni sezonda izleyiciyi neler bekliyor?

21-07/07/dogs-dizi.png

Dogs; dört yeni samimi, iç ısıtan bölümle birlikte insanlık ve köpekler arasındaki güçlü bağı keşfetmeye devam etmek için geri döndü.

Yeni sezon bölümlerinde köpekleriyle aralarındaki karşılıklı sevginin; bir astronotu, Brezilyalı bir papazı, bir üniversite maskotunun bakıcısını ve daha birçok kişiyi hayata bağlamasına tanık ediyoruz.

Yeni sezon bölümlerinin sıralaması şu şekilde:

- 2. Sezon 1. Bölüm: "Blue için Tezahürat" (51 dakika)
- 2. Sezon 2. Bölüm: "Geniş Bir Alan" (44 dakika)
- 2. Sezon 3. Bölüm: "Köyden Gelen Köpek" (55 dakika)
- 2. Sezon 4. Bölüm: "Koruyucular" (48 dakika)

21-07/07/dogs-afis.jpeg

Glen Zipper'ın yaratıcısı olduğu dizi Disarming Films & Zipper Bros Films iş birliğiyle hazırlanıyor.

"Dogs" (Netflix) 2. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin