En korkunç Black Mirror bölümleri sıralaması

Black Mirror'un en korkunç en rahatsız edici en süper bölümlerini sizler için sıraladık. Dikkat, aşırı derecede spoiler içerir!

Berfu Özlen
20 Aralık 2016 - 10:00
Kültür Sanat

Black Mirror'un her bir bölümü teknolojinin hayatımızı nasıl yansıttığını ve gerçekliği nasıl bozduğunu anlatan korkunç bir macera. Bazı bölümler ise dünyaya bakışınızı bile değiştirebilecek nitelikte. Sizler için Black Mirror'un 13 bölümünü korkunçtan aşırı korkunca sıraladık.

3. Sezon, 4. Bölüm

Bu normalden çok farklı bir bölüm oldu. Her ne kadar doğal olarak korkunç anları olsa da kısmen moral aşılayıcı anları da vardı.

1. Sezon, 2. Bölüm

Amerikan yetenek yarışmalarını andıran bölümde, insanlar aslında yapmak istemedikleri şeyleri yapmak zorunda bırakılır. Gerçeğe çok yakın ve oldukça sinir bozucu bir bölüm!

2. Sezon, 1. Bölüm

Korkunç sayılmaz ama kesinlikle çok üzücü bir bölüm. Haylet Atwell ve Domhnall Gleeson bu bölümde insanı insan yapan şeyleri ve kaybettiklerimizin nasıl da yerinin dolmadığını irdeliyor.

2. Sezon, 3. Bölüm

İnsanlara hakaret etmeyi seven çizgi film-vari bir karakter politikaya atılırsa... Bir çok insan için bu senaryo çok tanıdık geldi.

3. Sezon, 6. Bölüm

Katil arılar konusu her ne kadar çok 3. sınıf kalmış olsa da azımsanamayacak derecede tedirgin ediciydi. 

3. Sezon, 1. Bölüm

Bu bölüm eğer yüzlerce insan önünde konuşma yapmaktan nefret ediyorsanız, baya korkutucu. Aynı zamanda tanımadığımız insanların övgülerine olan mantıksız açlığımızın da bir eleştirisi.

3. Sezon, 1. Bölüm

Başbakanın içine düştüğü aşağılayıcı durum gerçekten çok rahatsız ediciydi, daha rahatsız edici olanı ise bu durumdan kurtulma şansı olmamasıydı.

2. Sezon, 4. Bölüm

Bölümün soğukluğu ve mesafeli atmosferi çok can sıkıcıydı özellikle tecrit ve klostrofobi sorunları olanlar için. 

2. Sezon, 2. Bölüm

Bir kadın sebebini bile bilmediği bir şeyden dolayı öldürülür ve olaylar gelişir. Bu bölümde çok fazla korkutucu sahne var. Bölümün gerçek hayatta gerçekleşebileceği ihtimali bile sinirleri bozmaya yetiyor.

3. Sezon, 2. Bölüm

Eğlenceli bir biçimde başlayan bölüm, bir anda bir adamın korkutucu bir evde bir gece geçirmesi ile karanlık bir hal alıyor. Ama en rahatsız edici olanı bölümün, kimlik ve hafıza ile alakalı çok kafa karıştıran sorular sorması.

1. Sezon, 3. Bölüm

Eğer aşık olduysanız bu bölüm gerçekten çok ama çok korkunç. Paranoya sizi acıdan kurtarmayacak!

3. Sezon, 3. Bölüm

Bu bölümden ne kadar korkacağınız internette neler yaptığınıza ve bunları insanların öğrenmesinden ne kadar çekindiğinize bağlı. 

3. Sezon, 5. Bölüm

Bölüm rahatsız edici görüntülerden oluşan bir savaş hikayesi ile başlıyor. Ama en korkutucu yanı neden ve kim için savaştığımız gerçeğinden bahsetmesi.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin