Shooter 2. sezon onayını aldı!

Kablolu televizyon kanalı USA Network, Ryan Phillippe'yi başrolde izlediğimiz aksiyon gerilim türündeki dizisi Shooter için resmi 2. sezon onayını verdi.

Volkan Küçükel
20 Aralık 2016 - 00:57
İptal - Onay

Shooter takipçilerinin içini rahatlatacak haber geldi!

'SHOOTER' İLE BİR SEZON DAHA!

Kablolu televizyon kanalı USA Network, Ryan Phillippe'yi başrolde izlediğimiz aksiyon gerilim türündeki dizisi Shooter için resmi 2. sezon onayını verdi.

Pulitzer ödüllü Amerikalı romancı Stephen Hunter'in 1993 yılında yazdığı çok satan 'Point of Impact' isimli gerilim türündeki eserinden ve 2007 senesi Paramount filmi Shooter'dan televizyon ekranlarına uyarlanan dizi, aslında çok daha önce başlayacakken Dallas'ta beş polisin bir tetikçi tarafından öldürülmesi sonrasında hassasiyet nedeniyle prömiyer tarihi ertelenmiş, ardından benzer olayların yaşanmaya devam etmesi nedeniyle ikinci bir ertelemeyle sonbahar dönemine kaydırılmıştı.

İSTİKRARLI İZLENME ORANLARI

Oyuncu kadrosunda Omar Epps, Shantel VanSanten, Cynthia Addai-Robinson ve Eddie McClintock gibi isimlerin de yer aldığı dizi 0.5 reyting oranı ve 1.4 milyon izleyici rakamlarıyla yayın hayatına başlamıştı. İstikrarlı ekran grafiğine sahip dizi son zamanlarda ufak düşüşle 0.4 reyting oranı ve 1.3 milyon izleyici rakamlarını elde etti.

16-12/20/shooter-manset-1482184377.jpg

KANALIN EN ÇOK İZLENENLERİ ARASINDA!

Kanalın yeni yıldan bugüne kadar ekranlara gelen Colony, Eyewitness, Falling Water ve Queen of the South gibi dizilerle kıyaslandığında Shooter'ın 18-34 yaş aralığında reyting oranı ve toplam izleyici sayısında en çok izlenen yeni dizi olduğu belirtiliyor.

NBCUniversal Cable Entertainment'tan Chris McCumber konuyla ilgili yaptığı açıklamada "John Hlavin ve Shooter'ın arkasındaki takımı istikrarlı bir şekilde güçlü ve sadık izleyici kitlesi oluşturan etkileyici bir aksiyon gerilim sundu. Paramount Television ve Universal Cable Productions ile birlikte Bob Lee'nin yeni maceralarında işbirliği yapacak olmaktan dolayı sabırsızlanıyoruz." ifadelerini kullandı.

SEZON FİNALİ YAKLAŞIYOR

Shooter, Salı akşamları ekranlara gelmeye devam ediyor. Dizinin birinci sezon finali 17 Ocak 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Shooter'ı takip ediyor musunuz? İkinci sezondan beklentileriniz neler? Görüşlerinizi paylaşmayı ihmal etmeyin!

'Shooter' fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin