En sevilen İspanyol yapımı 5 dizi!

İspanyol yapımları son dönemin gözde yapımları olmaya devam ediyor.

Merve Mutlu
28 Nisan 2020 - 11:24
Gündem

İspanyol yapımı diziler son dönemde en çok izlenen diziler arasına girmeyi başardı. Türkiye'de de geniş bir hayran kitlesine sahip olan ve en çok izlenen İspanyol yapımı dizileri sizler için derledik. 

En sevilen İspanyol yapımı diziler!

  • La Casa De Papel

20-04/28/la-casa-de-papel.jpg

Son zamanlarda gündemi en çok meşgul eden ve trend olan dizilerden biri şüphesiz ki dünyada büyük ses getiren dizi La Casa De Papel oldu. Alvaro Morte, Pedro Alonso, Ursula Conbero, Alba Flores, Miguel Herran, Jaime Lorente, Enrique Arce, Itziar Ituno Darko Peric gibi birbirinden başarılı ve sevilen isimleri bir araya getiren dizi, bir suç dehasının dahiyane suç planını gerçekleştirmek üzere birbirini hiç tanımayan ve birbirlerine şehir isimleri ile seslenmek zorunda olacak olan sekiz hırsızla birlikte İspanya Kraliyet Darphanesi'ne kilitlemesi ve ardından gelişen olaylar ile ustalıkla işlenmiş senaryosunu izleyicilere sunuyor. 

  • Elite

20-04/28/elite.jpg

Gençlik ve lise dönemi dizileri her dönemde büyük bir izlenme kazandıran yapımlar arasına giriyor. Elite dizisi de onlardan biri. spanya'da özel bir okul olan Las Encinas'da okuyan öğrencilerin birbirinden başka mücadele ve hırsları ile geçen hayatlarının ortasında, sınıf arkadaşlarından birinin ölümü ile hayatlarının karmaşıklaşmasını konu alıyor. 

  • Vis a Vis

20-04/28/vis-a-vis.jpg

Kadınlar hapishanesi teması da birçok farklı yönden izleyicilerin dikkatini çekiyor. Vis a Vis dizisinin konusu ise şöyle: erkek arkadaşına fazla güvenmesi nedeniyle kendisini hiç bilmediği ve alışamayacağı bir dünya olan hapishanede bulan Macerena'nın ve diğer kadın mahkumların hayatını konu alıyor. 

  • Los Protegidos

20-04/28/los.jpg

Ülkemizde de Sana Bir Sır Vereceğim adı ile uyarlanan Los Protegidos dizisi, Ana Carlota Fernández, Luis Fernández, Gracia Olayo, Oscar Ladoire, Esmeralda Moya gibi isimleri bir araya getiriyor ve kızını kaybeden ve onu arayan bir anne ile oğlunu kötülere karşı korumaya çalılan bir baba ve özel güçlere sahip çocuklarla oluşturduğu konusu ile izleyicileri ekran başına kilitlemeye yeter.

  • El Embarcadero

20-04/28/el-emar.jpg

İlk sezonu 18 Ocak 2019'da yayınlanan ve La Casa De Papel'in ünlü ismi Profesörün de kadrosunda yer aldığı dizi: Valencia eteklerinde bulunan bir cesedin ardından Alexandra'nın kocasını teşhis etmesi için aramaları ile başlayarak daha birkaç saat öncesinde planlar yaptığı kocasının ölümü ile ilgili bir sır perdesini konu almaktadır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin