Endeavour 9. sezon için sürpriz gelişmeler var!

İngiliz dedektiflik dizisi Endeavour'un yaklaşan 9. sezonu ile ilgili önemli duyurular var! Detaylar...

Hikâyesi 1987-2000 yılları arasında yayınlanan Inspector Morse'un öncesinde geçen İngiliz dizisi "Endeavour"da sona geliyoruz!

ENDEAVOUR 9. SEZONUYLA FİNAL YAPIYOR!

02 Ocak 2021'de yayınlanan pilot bölümüyle yeniden canlanan dizinin 9. sezonunun aynı zamanda final sezonu olacağı duyuruldu.

Yapımcılar Mammoth Screen, yaratıcı Russell Lewis ve yıldız oyuncular Shaun Evans ve Roger Allam arasında suç dramasını sona erdirmek için ortak bir karar alındığı açıklandı.

ENDEAVOUR FİNAL SEZONU DETAYLARI

Son olarak Eylül 2021 döneminde sekizinci sezonuyla ekranlara gelen Endeavour'un final sezonu 3 bölümden oluşacak.

Final sezonu çekimleri şu sıralar Oxford, Buckinghamshire'de gerçekleştiriliyor.

Yeni sezon bölümlerinin 2022'nin sonlarında ya da 2023'ün başlarında izleyiciyle buluşmaya başlaması bekleniyor.

22-05/31/endeavour-izle.jpeg

Inspector Morse'un 1987-2000 seneleri arasında toplam 33 bölümü bulunuyordu. Sekizinci sezon ile orijinal diziyi bölüm sayısı olarak yakalayan Endeavour, dokuzuncu sezon ile birlikte toplam 36 bölüme ulaşıp orijinal diziyi bu anlamda geride bırakmış olacak.

22-05/31/endeavour-son-sezon.jpeg

Inspector Morse'un preguel serisi olan dizi, Endeavour Morse'un henüz kariyerinin başlarında Oxford'da polis birimindeki suçları çözme konusunda yaşadığı maceralara odaklanıyor.

Endeavour: The Final Season:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin