High School Musical dizisi 3. sezondan ilk video! 4. sezon sürprizi!

Disney+ dizisi "High School Musical: The Musical: The Series" için 3. sezon bekleyişi sürerken hayranları sevindirecek yeni bir gelişme daha yaşandı. Detaylar haberimizde...

High School Musical film serisinden esinlenerek hazırlanan Disney+ dizisi "High School Musical: The Musical: The Series" için 3. sezon bekleyişi sürerken hayranları sevindirecek yeni bir gelişme daha yaşandı.

HIGH SCHOOL MUSICAL 4. SEZON DA GELECEK!

Sekiz bölümlük 3. sezonu ile 27 Temmuz'da ekranlara geri dönmeye hazırlanan dizi, henüz bu sezonu başlamadan 4. sezon onayını resmen cebe koydu!

Yayıncı platform Disney+ bu duyuruyu yapmasının yanı sıra 3. sezon için ilk bakış videosunu da paylaştı.

Disney Branded Television Başkanı Ayo Davis yeni sezon onayı ile ilgili "Tim Federle'nin diziye ilişkin vizyonu ve yorumu, sezon boyunca gelişmeye devam ediyor ve Wildcats'i bir sonraki sayfada neyin beklediğini görmek için sabırsızlanıyoruz" derken; Federle ise "Bu dizi başından beri destansı bir maceraydı ve müzik yapmaya, bu hikâyeleri anlatmaya ve bu olağanüstü yıldızları sergilemeye devam ettiğimiz için minnettarım" ifadelerini kullandı.

22-05/31/high-school-musical-the-musical-the-series-izle.jpeg

HIGH SCHOOL MUSICAL 3. SEZON KONUSU

Tim Federle'nin (Ferdinand, Better Nate Than Ever) yaratıcılığını ve yürütücü yapımcılığını üstlendiği 3. sezonun hikâyesi Kaliforniya'daki bir yatılı kamp olan Camp Shallow Lake'de geçerken; Wildcats ve diğer kampçılar romantizmle dolu, unutulmaz bir yaza hazırlanıyor.

HIGH SCHOOL MUSICAL 3. SEZON OYUNCU KADROSU

3. sezon ana oyuncu kadrosu Joshua Bassett, Sofia Wylie, Matt Cornett, Julia Lester, Dara Reneé, Frankie Rodriguez, Saylor Bell Curda ve Adrian Lyles'tan meydana geliyor.

22-05/31/high-school-musical-the-musical-the-series-4-sezon.jpeg

Aria Brooks, Liamani Segura ve Ben Stillwell tekrar eden rollerle hikâyede yer alırken; Corbin Bleu, Meg Donnelly, Jason Earles, Kate Reinders, Olivia Rose Keegan, Olivia Rodrigo, Larry Saperstein ve Joe Serafini ise sezonun konuk oyuncu listesinde yer alan isimler.

"High School Musical: The Musical: The Series" (Disney+) 3. Sezon İlk Bakış Videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin