Baba Nasıl Bitti? Sezon Finalinde Ne Oldu?

Baba nasıl bitti ortaya çıktı. Dizinin sezon finalinde birçok ismin diziye veda ettiğini gördük. Ölümler de yaşandı. Peki dizi nasıl sezon finali yaptı?

Baba dizisi yayınlanan 15.bölümle beraber sezon finali yaptı. Açıkçası dizide işleri bir hayli karıştıran bir sezon finali bölümüyle karşı karşıya kaldık. Görünen o ki dizinin yeni sezonunda veda eden birçok isim göreceğiz. Dizinin sezon finalini kaçırmış olanlar için Baba nasıl bitti ve dizide neler oldu değerlendirelim.

İLGİLİ İÇERİK

Baba Nasıl Bitti? Diziden Kimler Ayrıldı?

Baştan şunu belirtelim ki dizi için sızıntılar doğru çıktı. Dizide Cansu karakterinin veda edeceği söylenmişti. Öyle de oldu. Cansu, Kadircan’a gerçekleri açıkladı. Kadircan olanları amcası Servet’e anlamak için yanına gitti ama burada da Cansu ile amcasını öpüşürken yakaladı. Bu sırada Servet’e çok önemli bir telefon geldi. Firuz, kaçakçılık yapmak için Servet’e imza attırmış ve şirketin gemilerini kullanarak mal kaçırmaya kalkmıştı.

Fakat bunu öğrenen Kadir ile CEO Burak onları şikayet etmiş ve Firuz’un her şeyini kaybetmesine neden olmuştu. Bir şekilde baskın sırasında kaçan Firuz, Servet’i arayarak haber verdi. İşte Servet bu telefon sonrasında acilen çıktı gitti.

22-06/01/baba-nasil-bitti-2.jpg

Cansu’nun çıkmasını bekleyen Kadircan ise tüm bunları nasıl yaptığının hesabını sorarken, istemeden de olsa Cansu’nun uçurumdan düşmesine neden oldu. Cansu ölerek diziye veda etmiş oldu. Kadircan ise teslim oldu.

Oğlunun durumu sonrasında fenalaşan Yaşar ise acil olarak ameliyata alındı. Artık durumu nasıl bilemiyoruz. En son sahnede nabzının durduğu gözükmüştü. Fakat öldü mü ölmedi mi belli değil.

22-06/01/baba-nasil-bitti.jpg

Bu arada oğlunun ameliyattan çıkmasını bekleyen Emin’in de kaçırıldığını gördük. İhbarı Kadir’in yaptığını öğrenen Firuz, yeniden İlhan ile iş birliği yaparak Emin’i kaçırdı. Bunun haberini alan Kadir ise İlhan ile karşı karşıya geldi ve ölümüne dövüşmeye başladılar.

Tam o sırada Elif geldi ve Büşra’nın başının belada olduğu söyledi. Büşra, İlhan’ın babasını Ahmet’in öldürdüğünü kanıtlamak için Ahmet’e bir oyun oynadı ama Ahmet, Büşra’yı boğmaya kalktı. Artık Büşra’da ölecek mi ölmeyecek mi bilemiyoruz.

Bunlar için de yeni sezonu beklemek lazım. Baba nasıl bitti sorusuna şimdilik cevaplarımız bunlar. Şu an için diziden ayrılan isimler de Kadircan ve Cansu gibi gözüküyor. Ama Büşra, Yaşar ve hatta Servet’in durumu da belli değil. En son Server’in kaçak konumuna düştüğünü görmüştük.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin