Gizli Saklı Ne Zaman Yayınlanacak Belli Oldu!

Gizli Saklı yayın tarihi açıklandı. Yeni yaz dizisinin gün olarak Çarşamba gününü seçtiğini görüyoruz. Peki ya dizi ne zaman yayın hayatına başlayacak?

FOX TV’nin yeni yaz dizileri için haberler bir bir gelmeye devam ediyor. Kanalın yeni dizilerinden birisi de Gizli Saklı yapımı olacak. Çok kısa bir süre önce fragmanı konusunda bilgileri paylaştığımız dizinin şimdi ise yayın tarihi kesin olarak açıklandı. Gizli Saklı yayın tarihi için verilen bilgiye bakacak olursak, aslında dizinin yayın tarihinin çok sürpriz olmadığını da söyleyebiliyoruz.

Gizli Saklı Ne Zaman Yayınlanıyor?

Son tanıtım paylaşımına göre dizinin yayın tarihi 8 Haziran olacak. Zaten bir yaz dizisi olarak karşımıza çıkacak yapımın Haziran ayı içerisinde yayınlanması bekleniyordu ama bu kadar erken yayınlanmasını da beklemiyorduk.

8 Haziran ise Çarşamba gününe denk geliyor. Tabii ki yaz sezonu olması nedeniyle güçlü Çarşamba dizilerinin bir kaçı yok.

Buna karşın “Seversin” gibi yeni yaz dizisi rakipleri de var. Artık burada yeni bir yarış olacağını göreceğiz. Yakın zamanda günün güçlü dizilerinden biri olan Sadakatsiz de final yapmıştı.

Bakalım yaz döneminde de olsa Çarşamba gününün yeni şampiyonu Gizli Saklı dizisi olacak mı?

Bunu artık dizinin ilk bölümü yayınlanır yayınlanmaz göreceğiz. Bu arada kısaca dizinin konusundan söz etmek gerekirse, iki polisin görev için bir araya geldiği bir hikaye karşımıza çıkacak.

Görev gereği bir kaçakçıyı takip etmek zorunda olan ikili, yeni evli bir çift rolüne girecek. Tabii ki yaz dizisinden söz ediyoruz. Yani ikili arasında zamanla yereşerek olan aşkı da göreceğiz diyebiliriz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin