Casusluk gerilimi Slow Horses dizisiyle ilgili önemli gelişmeler!

Apple TV+ casusluk gerilimi "Slow Horses"tan güzel haberler var! Detaylar...

Apple TV+ casusluk gerilimi "Slow Horses"tan güzel haberler var!

SLOW HORSES'A 3. VE 4. SEZON ONAYI DA ÇIKTI!

Online yayın platformu Apple TV+, 2. sezon prömiyeri öncesinde, Oscar ödüllü Gary Oldman'ın başrolde olduğu beğenilen casus draması Slow Horses için iki sezon daha sipariş verdi.

Buna göre Slow Horses resmi 3. ve 4. sezon onaylarını almış oldu.

Mick Herron'un kaleme aldığı "Slough House" casus kitabı serisine dayanan dizinin ilk sezonu serinin ilk kitabı Slow Horses'a dayanırken, ikinci sezon roman serisinin ikinci kitabı Dead Lions'a dayanıyor. Onaylanan 3. ve 4. sezonların ise serisinin üçüncü ve dördüncü kitapları olan Real Tigers ile Spook Street'e dayanacağı belirtiliyor.

İlk sezon bölümleri Nisan 2022 döneminde izleyiciyle buluşan Slow Horses dizisi; MI5'in sevecen olmayan bir şekilde Slough House olarak bilinen bir çöplük bölümünde hizmet veren işlevsiz bir İngiliz istihbarat ajanları ekibini takip eden kara mizahi bir casusluk dramasıdır. Oldman, casusların parlak ama huysuz lideri Jackson Lamb'i canlandırıyor.

SLOW HORSES 3. VE 4. SEZONDAN İLK DETAYLAR

Onay haberleri gelen 3. sezonda, Jackson Lamb'ın (Oldman) gözden düşmüş casusları, içlerinden biri kaçırılınca bir haydut ajanı kandırmak için birlikte çalışırken; 4. sezon ise kişisel sırları patlatan ve Slough House'un zaten istikrarsız olan temellerini sarsan bir gelişmeyle açılacak.

Saul Metzstein 3. sezonun yönetmeni olarak lanse edilirken, 4. sezon için bu konuda henüz bir duyuru yapılmadı.

22-06/01/slow-horses-posteri.jpeg

Dizinin oyuncu kadrosunda Oldman'ın yanı sıra Oscar adaylığı bulunan Kristin Scott Thomas, BAFTA İskoçya ödüllü Jack Lowden, Saskia Reeves, Rosalind Eleazar, Christopher Chung, Freddie Fox, Chris Reilly, Samuel West, Sophie Okonedo, Aimee-Ffion Edwards, Kadiff Kirwan ve bir başka Oscar adayı Jonathan Pryce gibi isimler yer alıyor.

22-06/01/slow-horses-izle.jpeg

Slow Horses, See-Saw Films tarafından Apple TV+ için üretiliken, Will Smith (Veep) tarafından televizyona uyarlanıyor. Jamie Laurenson, Hakan Kousetta, Iain Canning, Emile Sherman, Douglas Urbanski, Gail Mutrux, Will Smith, Jane Robertson ve Graham Yost yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin