Netflix dizisi Heartstopper devam edecek mi? 2. sezon olacak mı?

İki arkadaşın dostlukla başlayıp aşka dönüşen öyküsü devam edecek mi? Netflix'in gençlikteki arkadaşlıklara ve aşklara dair dizisi "Heartstopper (Kalp Çarpıntısı)"nın geleceği belli oldu. Detaylar haberimizde...

İki arkadaşın dostlukla başlayıp aşka dönüşen öyküsü devam edecek mi?

Netflix'in gençlikteki arkadaşlıklara ve aşklara dair LGBTQ+ temalı dizisi "Heartstopper (Kalp Çarpıntısı)"nın geleceği belli oldu.

HEARTSTOPPER 2. VE 3. SEZON GELİYOR!

8 bölümden oluşan ilk sezonuyla 22 Nisan 2022'de izleyiciyle buluşan dizi için Netflix'ten iki sezonluk onay geldi! Buna göre Heartstopper 2 ve 3. sezonlarıyla ekran serüvenine kaldığı yerden devam edecek.

Alice Oseman imzalı çizgi romandan uyarlanan yapım için çıkan iki sezonluk onay kararı Netflix'te çok sık görülen bir durum olmadığından bu karar dizinin elde ettiği başarının bir yansıması olarak değerlendirilebilir. Platform, dizileriyle ilgili yeni sezon kararlarını çoğunlukla maliyet ve performans analizine göre gerçekleştirmektedir.

DİZİNİN NETFLIX TOP 10 LİSTELERİNDEKİ BAŞARISI

Yetişkinliğe geçiş temalı Heartstopper, 22 Nisan'daki ilk çıkışından bu yana Netflix'in küresel İngiliz dilindeki en iyi 10 dizisi listesinde üç haffa geçirmeyi başardı. Yapım ayrıca tam 54 ülkede Netflix Top 10 listesine girme başarısını ortaya koydu.

22-06/01/heartstopper-izle.jpeg

Genç ve gelecek vadeden başrol oyuncularının yanı sıra konuk yıldız olarak Olivia Colman ve sesiyle Stephe Fry'ın yer aldığı mütevazı bütçeli İngiliz dizisi, eleştirmenlerden de iyi yorumlar almayı başardı. Rotten Tomatoes’da nadir görülen %100 puan alan Heartstopper, LGBTQ temsiliyle de övgü toplamaya devam ediyor.

SOSYAL MEDYADA HEARTSTOPPER FIRTINASI!

Yapımın sosyal medya başarısı da dikkate değer! TikTok'ta #heartstopper, 4,3 milyardan fazla görüntüleme topladı. Başrol oyuncularından Kit Connor ve Joe Locke'un Instagram takipçi sayıları dizi yayınlanmadan önce 100 binden biraz fazla durumda iken şu an Connor'un 3.4 milyon ve Locke'un 2.5 milyon takipçisi bulunuyor.

Tüm bunların yanında dizinin temel aldığı kitabın ABD'deki haftalık satışları %1700 arttı. Cilt 1, şu anda ABD'de 1 Numaralı YA kurgu kitabı olup NYT'nin en çok satanlar listesinde yer almakta.

22-06/01/heartstopper-afis.jpeg

Yaratıcı Oseman'ın 2. ve 3. sezon için yazarlığa devam edeceği yapım kısaca; okulda tanışan genç Charlie ve Nick'in, beklenmedik dostluklarının arkadaşlıktan fazlası olabileceğini keşfetmesini konu ediniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin