Netflix fantastik dizisi Feria: En Karanlık Işık 2. sezon gelecek mi?

Netflix'in İspanya yapımı fantastik gerilim dizisi "Feria: En Karanlık Işık (Feria: The Darkest Light)"ın geleceği belli oldu! Detaylar...

Sofia ve Eva'nın serüveni kısa sürdü!

FERIA: EN KARANLIK IŞIK DİZİSİ İPTAL EDİLDİ!

Netflix'in İspanya yapımı fantastik gerilim dizisi "Feria: En Karanlık Işık (Feria: The Darkest Light)" iptal edildi! Buna göre dizinin 2. sezonu gelmeyecek!

Aktris Ángela Cremonte (Las Chicas del Cable) verdiği bir röportajda Netflix'in iptal kararı verdiğini doğrularken "Dizinin, onay almak için hedefleri karşılayamadığını" belirtti.

Gizem ve gerilim öğelerini harmanlayan ve orijinal ismi "Feria: La luz más oscura" olan Agustín Martínez ve Carlos Montero imzalı dizinin 1. sezon bölümleri 28 Ocak 2022 Cuma tarihinde Netflix'te yayına girmişti.

22-06/01/feria-en-karanlik-isik-iptal-edildi.jpeg

FERIA: THE DARKEST LIGHT NASIL BİR DİZİ?

Marta Nieto, Carla Campra, Ana Tomeno ve Isak Férriz'in başrolleri paylaştığı Feria: En Karanlık Işık; ebeveynlerinin ölümle sonuçlanan bir tarikat ritüeline katıldığını öğrenen iki kız kardeş Eva ve Sofia'nın, artık yeni bir gerçeklikle ve doğaüstü durumlarla karşı karşıya kalmasını konu ediniyor.

22-06/01/feria-en-karanlik-isik.jpeg

Başrollerdeki Carla Campra (Sofía), Ana Tomeno (Eva), Isak Férriz (Guillén), Marta Nieto'ya (Elena) oyuncu kadrosunda Ernest Villegas (Pablo), Salva Reina (Marcos), Carlos Scholz (Raúl), Berta Hernández (Verónica), Patricia López Arnaiz (Sandra), Ángela Cremonte (Blanca), Sauce Ena (Estrella), Pablo Gómez-Pando (Cuéllar) ve Oti Manzano eşlik etmekte.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin