Netflix Kuş Uçuşu Yayınlandı! Kaç Bölüm? Tüm Merak Edilenler

Kuş Uçuşu dizisini yayınlandı. İlk sezonu yayınlanan dizide nasıl bir konu işleniyor? Kuş Uçuşu dizisi kaç bölümden oluşuyor? İşte detaylarıyla yeni dizi.

Netflix’in ses getirecek yeni yerli dizisi yayınlandı. Uzun süredir beklenen Kuş Uçuşu dizisini izlemeden önce, dizi hakkında merak edilenler konusunda bir yazı hazırlamaya karar verdik.

Nasıl bir diziden söz ettiğimize ve dizinin ne kadar sürecinden başlayalım. Zira başta konu dikkat çekici.

Netflix Kuş Uçuşu Dizisinde Nasıl Bir Konu Var?

Dizide baş karakter Lale olarak karşımıza çıkıyor. Bir televizyon kanalının ekran yüzü olan Lale, alanının en başarılı ünlü isimlerinden biri.

Zirvede yer alan isim, büyük bir şöhretin sahibi ama yerinde gözü olan yeni bir stajyer hayatına girdiği gibi hayatı önemli ölçüde değişiyor.

Birçok numara yaparak kanalda stajyer olmayı başaran Aslı, hedef olarak Lale Kıran karakterini alıyor.

Yeni tanıdığı herkesin sosyal medya profillerini araştırarak, herkes hakkında bilgi edinen ve bunu kullanan Aslı, aynı zamanda sosyal medya hesaplarından da Lale hakkında karalama kampanyaları yaparak gizli gizli hedefini gerçekleştirmeye çalışıyor.

22-06/03/kus-ucusu-dizisini.jpg

Netflix Kuş Uçuşu Kadrsunda Hangi İsimler Var?

Dizinin kadrosunda çok ünlü isimler yer aldığı gibi genç isimler de var. Dizide öne çıkan oyuncu kadrosunu hemen aşağı ekliyoruz.

  • Birce Akalay
  • Miray Daner
  • İrem Sak
  • İbrahim Çelikkol
  • Defne Kayalar
  • Burak Yamantürk

Netflix Kuş Uçuşu Kaç Bölüm?

Gelelim dizinin kaç bölüm olduğu kısmında. İlk sezon şu an için Netflix’te yayınlanmış durumda. İlk sezonda toplam 8 bölüm karşımıza çıkıyor. 40 ile 50 dakika arasında değişen bölümler sürekli yüksek tempoyla devam ediyor.

Dizinin devam sezonunun olup olmayacağı noktasında da biraz daha beklemek lazım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin