Seversin Reytingleri Nasıl? Dizi Nasıl Başladı?

Seversin reytingleri belli oldu. Dizinin ilk bölümü hafta içi yayınlandı. Peki yapımın ilk bölümünde elde edilen sonuçlar nasıl? İşte detaylar.

Yaz dizileri başladı. Peşi sıra yeni projeler için açıklamalar gelir oldu ve ilk yaz dizisi de yayınlandı. Yayınlanan ilk dizi Kanal D ekranlarında Seversin yapımı olarak karşımıza çıktı.

Dizinin yaz sezonunda nasıl bir reyting alacağını da merakla bekliyorduk. İlk bölümün yayınlanmasının ardından dizinin reytingleri konusunda da ilk veriler gelmiş oldu. Peki merakla beklenen yeni yaz dizisi nasıl bir başlangıç yaptı?

Seversin Reytingleri - İlk Bölüm için Sonuçlar

Çarşamba günleri ekrana gelen dizi, ilk bölüm sonuçlarına göre ilk 10 içerisinde yer alıyor. Hatta 5. sıraya kadar çıktığını bile görebiliyoruz.

Yine reyting dediğimiz zaman 3 ayrı grupta ele almak lazım. Böyle baktığımızda Total listesinde Seversin dizisinin 6. sırada listede yer aldığı gözükmekte.

Dizinin Kara Tahta ve Annenin Sırrıdır Çocuk yapımlarını geride bıraktığı gözüküyor. AB listesine geçtiğimiz zaman ise yapımın biraz daha iyi bir sonuç aldığı ve 5. sırada yer bulduğu anlaşılıyor.

AB listesindeki bu başarı, yine rakip dizilerin geride kalmasını sağlamış durumda. Son olarak ABC listesine bakmak lazım.

ABC listesine baktığımız zaman da Kara Tahta ile Seversin dizisinin bir rekabet içerisinde olduğu gözüküyor. ABC listesinde Seversin dizisinin yerinin ise 6. sıra olduğu anlaşılıyor.

Seversin reytingleri ilk bölüm için bu şekilde. Bu listelere baktığımız zaman dizinin çok iyi bir başlangıç yaptığını anlayabiliyoruz. Böyle devam edecek mi yoksa ilerleyen bölümlerde durum değişecek mi bunu da yakın zamanda göreceğiz. Zira daha rakip yaz dizilerinin başlaması durumu söz konusu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin