Netflix gerilim dizisi Two Summers başladı! Nasıl bir dizi?

Belçika yapımı gerilim dizisi "Two Summers (Twee Zomers)" 1. sezonuyla Netflix'te yayına girdi. Konusu, fragmanı, oyuncuları, bölüm bilgileri...

Paul Baeten Gronda & Tom Lenaerts ikilisi Over Water dizisinin elde ettiği başarının ardından yeni dizi projesi ile karşımızda!

GERİLİM DİZİSİ TWO SUMMERS 1. SEZONUYLA YAYINDA!

Belçika yapımı gerilim-dram dizisi "Two Summers (Twee Zomers)" 1. sezonuyla Netflix'te yayına girdi.

03 Haziran 2022 Cuma tarihinden itibaren platformdan takip edilebilen yapımın ilk sezonu toplam 6 bölümden oluşuyor. Bölüm süreleri 44 ila 48 dakika arasında değişiyor.

"TWO SUMMERS" KONUSU

İki ayrı dönemde geçen gerilim dizisi; bir grup yakın arkadaşın, aralarından birinin gruptaki başka kişilerin cinsel tacizine uğramasından onlarca yıl sonra lüks bir tatil için bir araya gelmesini ve tatil süresince gizli sırların açığa çıkmasıyla başlayan gerilim dolu olayları konu ediniyor.

Kevin Janssens ve Tijmen Govaerts'in aynı karakterin farklı yaşlarını canlandırdığı Two Summers'ın açılış bölümünde; bir grup eski dostun, lüks ve gözlerden uzak bir evde yeniden buluşmasına; ancak içlerinden birinin, seneler önce işlenmiş korkunç bir suça karıştığı için ifşa edilmekten korkmasına tanıklık ediyoruz.

22-06/04/two-summers-konusu.jpeg

Dizinin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor: An Miller, Marieke Anthoni, Tom Vermeir, Lukas Bulteel, Herwig Ilegems, Bjarne Devolder, Inge Paulussen, Louise Bergez, Kevin Janssens, Tijmen Govaerts, Ruth Becquart, Tine Roggeman, Koen De Bouw, Vincent Van Sande, Felix Meyer, Sanne Samina Hanssen.

Panenka yapımcılığında hazırlanan Twee Zomers'ın yönetmen koltuğu ise Tom Lenaerts ve Brecht Vanhoenacker ikilisine emanet edildi.

22-06/04/two-summers-afis.jpeg

Yapımın 1. sezon tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"Twee Zomers" Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin