Merve Mutlu
14 Kasım 2019 - 14:15
Yeni Bölüm

O3 Medya ve NGM’’nin yapımcılığını birlikte üstlendiği, başrolünde Neslihan Atagül Doğulu ve Engin Akyürek'in yer aldığı Sefirin Kızı dizisinin seti yurt dışına taşındı. 

19-11/14/sefirin-kizi-yur-disinda.png

Akyürek ve Atagül'ün hem yerli hem de yabancı hayranları merakla bu diziyi bekliyor. Çekimlerinin bir kısmı Türkiye'nin Ege bölgesinde Muğla'da yapılan dizi şimdi de dünyaya açılarak Karadağ'a gitti. 

Balkanların yeni gözdesi Karadağ’da devam eden çekimlerde Nare ile Sancar'ın aşkının konu edileceği dizinin özel sahneleri kaydediliyor.

19-11/14/neslihan-atagul.png

Kotor, Budva, Petrovic ve Cetinje’nin ünlü meydan ve sokaklarında yapılan çekimler sonbahar yağmurlarına denk gelse de hiç hız kesmeden devam ediliyor. Ege’de yaşanan destansı bir aşk hikayesinin anlatıldığı Sefirin Kızı,  bir süredir ekranlarda olmayan iki yıldız ismi bir araya getiren güçlü kadrosu ve sıkı sıkı saracak hikayesi ile sezona bomba gibi bir giriş yapmayı planlıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin