Netflix'ten yeni Türk dizisi geliyor! Sosyal sorunlar gündeme alınacak..

Yeni bir drama dizisi daha geliyor. Oyuncu kadrosu ve konusu.. İşte tüm merak edilenler...

Merve Mutlu
14 Kasım 2019 - 12:02
Magazin

Kadrosunda birbirinden başarılı isimlerin yer alacağı ve dram türünde olup da sosyal konulara değinecek olan yeni bir dizinin hazırlıkları başladı. Dünyaca ünlü dijital içerik platformu Netflix için çekilecek olan dizi Berkun Oya imzası taşıyacak.. 

19-11/14/berkun-oya.png

Tüm dünyada aynı anda 2020 yılında yayına girmesi planlanan dizinin kadrosunda: Öykü Karayel, Fatih Artman, Funda Eryiğit, Alican Yücesoy, Tülin Özen, Defne Kayalar, Bige Önal ve Settar Tanrıöğen gibi başarılı ve ünlü isimler önde gelecek. 8 bölümden oluşacak dizi Krek Film adına Ali Farkhonde ve Nisan Ceren Göçen yapımcılığında hazırlanacak. 

19-11/14/berkun-oya-kimdir.jpg

Berkun Oya önderliğinde sosyal sorunlara değinen bir proje olarak hayata geçecek olan dizi, farklı sosyo-ekonomik geçmişlerden gelen ve İstanbul'un renkli ve canlı hayatında şaşırtıcı tesadüflerle yolları kesişen kendine özgü bir grup karakteri konu alıyor. Ya geçmişle yüzleşmek ya da yeni bir yolda yürümek zorunda kalacaklar. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin