Merve Mutlu
16 Eylül 2019 - 15:40
Yeni Bölüm

Başrollerini Engin Akyürek ve Neslihan Atagül'ün paylaşacağı NGM & O3 Medya iş birliği ile çekilecek olan Sefirin Kızı adlı dizi projesinin hazırlıkları devam ediyor. 

19-09/16/sefirin-kizi.png

Hem Türkiye'de hem de başta Arap dünyası olmak üzere yurt dışında çok büyük hayran kitlesine sahip olan iki oyuncuyu kadrosunun başrolünde bir araya getiren Sefirin Kızı adlı dizi büyük ses getirecek gibi görünüyor. Şimdiden hayran kitlesi oluşmaya başlayan ikilinin sevenleri de dört gözle güzel haberi bekliyor. 

Erhan Alpay da Sefirin Kızı'nın kadrosunda!

19-09/16/erhan-alpay.png

Bir süredir hazırlıkları devam eden ve Ege’de yaşanan destansı bir aşk hikayesinin anlatılacağı ve daha şimdiden dizinin yurt dışı pazarı için ön anlaşmalarının yapıldığı dizinin kadrosu da oluşmaya başladı. 

Son olarak Ölene Kadar adlı televizyon dizisi ile diziseverler ile buluşan Engin Akyürek ile Kara Sevda dizisinde yaşadığı zirvenin ardından sessizliğe bürünen Neslihan Atagül'ün ardından kadroya katılan isim Erhan Alpay oldu. Dizide Akın karakterini canlandıracak olan Erhan Alpay'ın nasıl bir karakterle karşımıza çıkacağı ise merak konusu..

Erhan Alpay kimdir?

19-09/16/erhan-alpay-kimdir.png

24 Nisan 1985 doğumlu oyuncu, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Pantomim Ana Sanat Dalı Bölümü mezunudur.  Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları eğitimi aldıktan sonra Arka Sokaklar dizisi ile kariyerine giriş yapmış, Kurtlar Vadisi Pusu, Güzel ve Çirkin, Aşktan Kaçılmaz, Şeref Meselesi, Analar ve Anneler, Kara Sevda dizilerinde rol almıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin