Engin Altan Düzyatan Barbaros dizisiyle anlaştı!

Barbaros dizisi hakkında yeni gelişmeler yaşandı.

Merve Mutlu
02 Eylül 2020 - 10:15
Gündem

TRT1 ekranları için ES Film tarafından hazırlanan ve yeni sezonun iddialı projelerinden biri olan Barbaros dizisi hakkında yeni gelişmeler yaşandı. İlk olarak Çağatay Ulusoy'a teklif götüren dizinin başrolü nihayet belli oldu.

20-09/02/engin-altan.png

İlk olarak başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy ile anlaşılma yapılmış olan Barbaros dizisi, Ulusoy tarafından daha sonra reddedilmişti. Oyuncu arayışları devam ederken yönetim bu rol için, Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul Gazi karakterini uzun yıllar boyunca başarıyla canlandıran başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan'ı istiyordu. Ocak ayında ekranlara gelmesi planlanan dizi için Düzyatan ile yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı ve yakışıklı aktör rol için anlaşmayı imzaladı. tv100'ün haberine göre: Engin Altan Düzyatan merakla beklenen iddialı dizide Oruç Reis rolüne hayat verecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin