Engin Altan Düzyatan Çöp Adam dizisi hakkında konuştu!

Star Tv'nin yeni dizisi Çöp Adam yayınlanan 1. bölüm fragmanıyla dikkat çekmişti. Çöp Adam dizisi oyuncularından Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'nun birlikte rol aldığı dizi şimdiden merak konusu oldu! Engin Altan Düzyatan'dan Çöp Adam dizisi hakkında çarpıcı açıklamalar geldi!

Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği Çöp Adam dizisi STAR TV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Çöp Adam dizisi başrol oyuncularından Engin Altan Düzyatan dizi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Önceki akşam eşi Neslişah Alkoçlar’la bir etkinlikte ev sahipliği yapan Engin Altan Düzyatan, yakında Elçin Sangu’yla başrolünü oynayacağı “Çöp Adam” dizisiyle seyirci karşısına çıkacak.

Çöp Adam dizisi oyuncuları kimler? Çöp Adam dizisinin konusu ne?

Engin Altan Düzyatan diziyle ilgili “OGM yapıyor işi… Çok iyi bir yönetmenimiz var. Çok iyi bir oyuncu kadromuz var gerçekten… Oyuncu kadrosuna hemen hemen herkes hakimdir diye tahmin ediyorum. Çok akıllıca yazılmış bir senaryomuz var. Gerçek bir hikayeden uyarlanmış olması benim en çok ilgimi çeken ve içinde olmak isteme sebeplerimden biri… Biz başladık, çekiyoruz… En yakın zamanda seyirci ile buluşacağız. Asıl o zaman heyecan başlayacak” dedi.

Ünlü oyuncu hayat vereceği Tamer karakteriyle ilgili de şunları söyledi:

“Psikolojik ağırlığı yüksek bir karakter diyebiliriz. Diğer oynadığım karakterlerden farklı olarak değerlendirdiğimizde psikolojisini ve derinliklerini irdelediğimiz bir yandan da karakterlerin değişik durumlar karşısında nasıl tepkiler verebileceğini gördüğümüz bir hikaye… Çok ilginç Türkiye’nin alışık olduğu tarzda bir hikaye değil. Onun dışında hikaye çok çekici… O yüzden heyecanlıyım gerçekten…

Çöp Adam dizisi 1. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çöp Adam dizisi ne zaman başlayacak?

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin