Darmaduman dizisinin Kerem’i Mert Yazıcıoğlu kimdir?

Fox Tv’nin yeni dizisi Darmaduman oyuncularıyla dikkat çekiyor! Darmaduman dizisi Derin kimdir? Hafsanur Sancaktutan kimdir? Kaç yaşında? Darmaduman dizisi konusu nedir? Darmaduman dizisi oyuncuları kimler? Darmaduman dizisi 1. Bölümde neler olacak? Darmaduman dizisi 2. Bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Aslıhan Malbora kimdir?

Volkan Usta
26 Ekim 2022 - 13:59
Kültür Sanat

Fox'un sezona bomba gibi girmeye hazırlanan yeni dizisi Darmaduman oyuncu kadrosuyla da şimdiden dikkatleri üzerine çekti!

Ay Yapım imzalı Darmaduman dizisi oyuncularını sizler için hazırladık!

Darmaduman dizisinin Kerem’i Mert Yazıcıoğlu kimdir? Kerem karakterini yakından tanıyalım!

Duygularını saklamaya meyilli ama zaten kolay kolay da duygulanmayan bir gençtir. Aralarındaki bütün çekişmelere rağmen ikizi Ece, Kerem’in bu hayatta en sevdiği, en güvendiği ve canı pahasına koruyacağı tek insandır. Anlamsız bir dünyada adalet ve eşitlik arayışına girmeyi boş bir çaba olarak görmektedir. Son derece zeki, empati kurma becerisine sahip olmasına rağmen hiçbir zaman büyük başarılar peşinde koşmaz. İstanbul'da başlayan yeni hayatı ile aşk başta olmak üzere kaçtığı bütün duygularla tanışacak ve umursamaz tavrını kenara bırakıp hayatını değerli kılmak için mücadele etmeye başlayacaktır.

22-10/26/darmaduman-8.jpg

Mert Yazıcıoğlu kimdir? Mert Yazıcıoğlu nereli? Kaç yaşında?

Mert Yazıcıoğlu, 10 Mayıs 1993 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra İstanbul Aydın Üniversitesi İşletme bölümüne kaydolan oyuncunun kariyerine başlangıç noktası ise ilginç hikayelerden.

Yazıcıoğlu, bir arkadaşının oyunculuk yaptığı dizi setine gittiğinde oyuncu olmaya yönelik ilk adımı attı. Bir süre oyunculuk eğitimi aldıktan sonra Dedemin İnsanları adlı filmle oyunculuğa başladı.

Boğa burcu olan Mert Yazıcıoğlu, 1.77 metre boyunda ve 69 kilo ağılığındadır. Aynı zamanda oyuncu uzun zamandır kendisi gibi oyuncu olan Afra Saraçoğlu ile birliktedir.

Rol Aldığı Yapımlar:

Dedemin İnsanları                         

Kayıp Şehir        

Karagül

Umuda Kelepçe Vurulmaz

İyi Oyun              

Mehmed: Bir Cihan Fatihi           

Bir Litre Gözyaşı

Ölüm Zamanı    

Bir Annenin Günahı

Aşk 101

Darmaduman

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin