Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul dizisine veda mı edecek açıkladı!

Vakıfbank'ın ikinci kez reklam yüzü olan Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul dizisine veda mı edecek açıkladı. Geçtiğimiz gün Vakıfbank'ın Çırağan Sarayı'nda düzenlemiş olduğu lansmanda kameralara açıklamalarda bulunan Altan merak edilen o soruya da yanıt verdi!

Berfu Gürle
30 Kasım 2017 - 15:26
Gündem

Çarşamba günlerinin reyting rekortmeni dizisinin başrolü Engin Altan Düzyatan, Diriliş Ertuğrul dizisine veda mı edecek açıkladı. Sevenlerinin merakla beklediği o sorunun cevabı haberimizde.

TRT1 ekranlarında 4 sezondur yayınlanan ve reytinglerde birinciliği elden bırakmayan diziden açıklama geldi. Daha önce diziden ayrılacağı birçok kez konuşuluş dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ tarafından gerekli açıklamalar yapılmıştı. Engin altan ise bu konuyla ilgili hiç açıklamada bulunmamıştı. 

Geçtiğimiz akşam Vakıfbank'ın Çırağan Sarayı'nda lansmanı gerçekleşti. İkinci kez reklam Vakıfbank'ın yüzü olan Düzyatan, toplantıda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Reklam çekimleri sırasında hasta olduğunu söyleyen oyuncu, "İlaçlarla ve antibiyotiklerle çekimi sürdürdüm. Hasta olmamak elde değil. Dizi nedeniyle sürekli çamur ve soğuğun içindeyiz" diyerek işlerinin ne denli zor olduğundan bahsetti. 

17-11/30/engin-altan-duzyatan-dirilis-ertugrul-dizisine-veda-mi-edecek-acikladi.jpg

"Dizi devam edecekse ben bırakmaktan yana değilim"

Başarılı oyuncu diziden ayrılacağı söylentilerine net bir yanıt verdi: "Reytinglerimiz çok yüksek, insanın bırakası gelmiyor. Bitirilmeyecekse, ben bırakmaktan yana değilim. Bu standartlarda bir iş uzun zamandır yapılmıyordu. Hikayemiz de iyi oturdu" dedi.

4 sezondur başarısından ve izleyicisinden ödün vermeyen dizinin final yapıp Ertuğrul Bey'in oğlu Osman'ın yolunun devam dizisi olarak ekrana geleceği bekleniyor. Eğer diziyi tarihe bağlı kalarak final yaptırılırsa Engin Altan Düzyatan'ın can verdiği Ertuğrul Bey vefat edecek. Ve oğlu Osman'ın yolu izleyicisiyle buluşacak.

17-11/30/engin-altan-duzyatan-dirilis-ertugrul-dizisine-veda-mi-edecek-acikladi-1512044602.jpg

Yangının nedeni belli oldu

Geçtiğimiz günlerde sabaha karşı dizi setinde yaşanan yangının nedeninide açıklayan Altan, "Elektrik kaçağı nedeniyle yangın çıktı, kostümlerimiz yandı. Kostüm stoğumuz da az, böyle bir kriz yaşadık" şeklinde konuştu.

"İkinci bir çocuk gelebilir" 

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Altan, geçen yıl baba olmuş ve adı Emir olan bir erkek çocuğuna sahip olmuştu. Muhabirlerden gelen ikinci çocuk düşünüyor musunuz? sorusuna "Allah herkese nasip etsin, müthiş bir duyguymuş. Kardeş önemli bir dayanak. Emir’e de bir kardeş gelebilir." dedi.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin