Diriliş Ertuğrul 98. Bölüm fragmanı yayınlandı! Turgut Alp ve Aslıhan Hatun ölecek mi?

Çarşamba günlerinin vazgeçilmez dizisi Diriliş Ertuğrul dün akşam yine reyting tahtının sahibi oldu. Nefes kesen bölümüyle seyirciyi ekrana kitleyen 97. Bölümden sonra gözler 98. Bölüme çevrildi. Diriliş Ertuğrul 98. Bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanı izleyenleri büyük bir merak sardı. Turgut Alp ve Aslıhan Hatun ölecek mi?

Berfu Gürle
30 Kasım 2017 - 14:47
Yeni Bölüm

Tarih dizi Diriliş Ertuğrul 98. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dün akşam yayınlanan 97. Bölümünde Ogün Kaptanoğlu Titan rolü ile karşımıza çıktı. Yeni bölümde zehirlenen Turgut Alp ve Aslıhan Hatun ölecek mi? Diriliş Ertuğrul 6 Aralık Çarşamba akşamı saat 20:00'da yeni bölümüyle TRT 1 ekranlarında!

Diriliş Ertuğrul 98. Bölüm fragmanı 

 

"Çok kan dökülecek"

Geçtiğimiz akşam 97. Bölümüyle nefes kesen Diriliş Ertuğrul 98. Bölüm fragmanı yayınlandı. Turgut Alp'in zehirlenmesiyle Ertuğrul bey şaşkına döner. Bu hainin peşine düşer ve Oba'daki hainler Ares'e yaşanan son gelişmelerinin haberini verir. 

Bu esnada Ares hain planlar kurmaya devam eder. Bu bölümde Bahadır Bey, Ertuğrul Bey'e meydan okuyacak Ertuğrul Bey ise gereken cevabı vererek haddini bildirecektir. Turgut Alp ve Aslıhan Hatun'un zehirlenmesi ile gözler yeni bölüme çevrildi. Yeni bölümde ne olacak? Turgut Alp ve Aslıhan Hatun ölecek mi?

17-11/30/turgut-alp-olecek-mi-1512049268.png

Bu hain suikastın peşine düşen Ertuğrul Bey bu işin peşine düşer ve iç karışıklık yaşanır. Bu sefer Bahadır ipin ucundadır. Ertuğrul Bey'in sabrı tükenmiştir. Oba'larda yaşanan iç kaışıklık haberini alan Ares ise mutluluktan gülücükler saçıyordur. "Öfkemi taşımaya dağlar dahi takat getiremez" diyen Ertuğrul'un yeni planı ne olacak?

Diriliş Ertuğrul 97. Bölümde neler oldu?

"Karacahisar'ın fetih vakti gelmiştir Alpler!"

Yeni bölümde hareket vakti geldi. Ertuğrul Bey'in daha fazla bekleyecek sabrı kalmadı. Karacahisar Kalesi'nin fethedilme vaktini söyleyerek harekete geçecektir. Aynı zamanda Ares hala intikam alma peşindedir.

17-11/23/dirilis-ertugrul-97-bolum.png

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin