Ghosted dizisinin ilk sezonu uzadı!

Fox; paranormal, bilim-kurgu komedisi Ghosted'ın ilk sezon bölüm sayısını 16'ya yükseltti.

Volkan Küçükel
30 Kasım 2017 - 12:43
Gündem

Fox, paranormal komedi türündeki yeni sezon dizisi "Ghosted"ın ilk sezonunu uzatma kararı aldı!

GHOSTED 1. SEZON 16 BÖLÜME UZADI!

Kanal, ilk etapta 10 bölümlük siparişi bulunan dizinin ilk sezonuna 6 bölümlük ilave yaparak sezonun toplam bölüm sayısını 16'ya yükseltti.

KAMERA ARKASINDA DEĞİŞİM VAR

Ek bölüm siparişleriyle birlikte kamera arkasında da bazı değişiklikler yaşanacak.

İlk 10 bölümün yapımında showrunner/yürütücü yapımcı olarak görev yapan Kevin Etten projeden ayrıldı. Siparişi verilen 6 bölümün yapımında Paul Lieberstein (The Office) showrunner/yürütücü yapımcı olarak görev yapacak.

17-11/30/ghosted.jpeg

GHOSTED REYTİNGLERİ

Devam etmekte olan ilk sezonunda kendi zaman dilimi ve aynı gün tekrarları göz önüne alındığında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.1 reyting oranı ve 2.8 milyon ortalama izleyici tarafından takip edilen dizi; yedi günlük çoklu platform izlenme rakamları dahil edildiğinde bu ortalamasını 1.7 reyting oranı ve 5.2 milyon izleyiciye kadar çıkarıyor.

Kanalın Marvel yapımı dizisi The Gifted ile ilgili henüz bir karar çıkmazken; The Gifted'ın The Orville gibi yeni sezon onayını kapması bekleniyor.

Craig Robinson, Adam Scott, Ally Walker, Adeel Akhtar ve Amber Stevens'ın rol aldığı; Tom Gormican'ın yaratıcısı olduğu Ghosted'ın yürütücü yapımcı kadrosu Craig Robinson, Adam Scott, Naomi Scott, Mark Schulman, Oly Obst, Paul Lieberstein, Gormican ve pilot bölüm yönetmen koltuğunda oturan Jonathan Krisel'den oluşuyor.

20th Century Fox Television yapımcılığındaki Ghosted, sezonun 8. bölümü "Haunted Hayride" ile 03 Aralık tarihinde Fox ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

"Ghosted" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin