Engin Altan Düzyatan'ın Kurşun dizisine 2 yeni oyuncu katıldı!

Fox ekranlarının sevilen dizisi Kurşun'a yeni oyuncular katıldı.

Merve Mutlu
18 Kasım 2019 - 11:11
Yeni Bölüm

Başrolünde Gazeteci Leyla Devrim karakteri ile Burçin Terzioğlu'nun, Cumhuriyet Savcısı Orhan Atmaca karakteri ile Engin Altan Düzyatan'ın, pavyon şarkıcısı Gülce karakteri ile de Berrak Tüzünataç'ın yer aldığı bir dönem dizisi olan Kurşun, heyecan dolu bölümleri ile yayın hayatına devam ediyor. 

19-11/18/kerim-psayi.png

Bu hafta Çarşamba akşamı 5. bölümü izleyici ile buluşacak olan dizinin kadrosuna yeni isimler de katılıyor. Orhan Atmaca adlı bir Cumhuriyet Savcısının, Gazeteci Leyla Devrim ile birlikte karanlığa karşı mücadelesini ve zorluklar içerisindeki aşklarını konu alan dizide artık Ünal Silver ve Mehmet Yılmaz Ak da yer alacak ve sevenleri ile buluşacaklar.

Kurşun dizisinin yeni oyuncuları: Mehmet Yılmaz Ak ve Ünal Silver oldu

19-11/18/vural.png

Heyecan dolu dizinin yeni bölümünden itibaren dizide olacak iki oyuncu da oldukça önemli karakterlere hayat verecekler. Mehmet Yılmaz Ak'ın Vural karakterini canlandıracağı dizide Ünal Silver de Kerim Paşa'ya hayat verecek. "Kerim Paşa'yı bulup yılanın başını ezmem lazım." sözlerini söyleyen Atmaca, karakterin tehlikesini de gözler önüne seriyor. 

https://www.youtube.com/watch?v=xO4nOJVcKFk19-11/18/kerim-pasa-1574064734.png

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin