Kadın dizisine Mucize Doktor'un Ali'si Taner Ölmez konuk oluyor!

Fox ekranlarının sevilen iki dizisi bir araya geliyor.

Merve Mutlu
18 Kasım 2019 - 10:47
Yeni Bölüm

Başrolünde çocukları ile tek başına yaşam mücadelesi veren güçlü bir kadın karakteri ile Özge Özpirinççi'nin yer aldığı, Fox ekranlarının sevilen uyarlama dizisi Kadın'ın bu haftaki 72. bölümünde muhteşem bir sürpriz izleyenleri bekliyor. 

19-11/18/kadin-72-bolum.png

Kanalın diğer bir sevilen dizisi olan ve başrolünde Otistik Savant Sendromlu Asistan Cerrah Ali Vefa karakteri ile Taner Ölmez'in yer aldığı, The Good Doctor dizisinden uyarlanan Mucize Doktor dizisi, Kadın dizisi ile sahne birleştiriyor. 

19-11/18/kadin-dizisi-ali-vefa.png

Kadın dizisinin bu hafta yayınlanacak olan 72. bölümünde; Bahar'ın dünya tatlısı oğlu Dorukçum, ateşli bir hastalık geçiriyor. Bahar'ın korkarak oğlunu getirdiği hastane ise Ali Vefa'nın çalıştığı hastane oluyor. Ali'nin de yer aldığı sahnede Bahar çocuğu için korkarken, Ali Vefa da olanları üzüntü içerisinde izliyor... 

Kadın yeni bölüm fragmanı: 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin