Beren Saat'in yeni dizisi Atiye'den ilk tanıtım yayınlandı! Ne zaman başlıyor?

Netflix'in ikinci Türkiye yapımı olan Atiye'nin ne zaman başlayacağı belli oldu.

Merve Mutlu
18 Kasım 2019 - 10:12
Yeni Bölüm

Başrolünde İstanbul'u korumakla görevli olan Muhafız Hakan karakteri ile Çağatay Ulusoy'un yer aldığı Hakan: Muhafız, Netflix'in ilk Türkiye yapımı dizisi olarak adını yazdırmış ardından da benzer bir müjde Beren Saat cephesinden gelmişti. Ne zaman başlayacağı bir sır olarak tutulan Atiye adlı dizinin yayın tarihi nihayet paylaşıldı. 

19-11/18/atiye.png

Fantastik türde çekilecek olan ve Göbeklitepe'nin merkez alınacağı dizi, Mehmet Günsür, Melisa şenolsun ve Metin Akdülger gibi isimleri de kadrosunda bir araya getirdi. The Gift ismi ile yayınlanacak olan dizinin çalışmaları nihayet tamamlandı ve Şanlıurfa'daki çekimler sona erdi. 

Atiye dizisinin konusu ne?

19-11/18/atiye-den-ilk.png

Dünyanın en eski medeniyetine dokunacak olan hikayede baş karakter olan Atiye, genç bir ressamdır. Göbeklitepe'de keşfedilen bir sembol ile hayatı tamamen değişecektir. Sorumlu arkeolog Erhan, Atiye'nin bu sembolle olan mistik bağlantısının farkına varacak ve yepyeni bir ruhani kapı açılacaktır.

Atiye ne zaman başlıyor?

Yalnızca Beren Saat'in yer aldığı esrarengiz ilk tanıtımı nihayet yayınlanan dizinin ne zaman yayınlanacağı belli oldu. Merak uyandıran dizi 27 Aralık Cuma günü yayında olacak. 

İşte ilk tanıtım!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin