Her Yerde Sen final fragmanı yayınlandı!

Fox'un sevilen dizisi bu bölümde final yapıyor.

Merve Mutlu
18 Kasım 2019 - 09:47
Yeni Bölüm

Başrollerini Aybüke Pusat ile Furkan Andıç'ın üstlendiği, Fox ekranlarının sevilen dizisi Her Yerde Sen dizisi final yapıyor. Bu hafta yayınlanacak olan 23. bölümde ekran macerasına son verecek olan dizinin final fragmanı da yayınlandı. 

19-11/18/her-yerde-sen.png

Birbirlerinden habersizce aynı evi satın alan Demir ve Selin'in aynı evde yaşamak zorunda kalmasını ve bir de aynı yerde çalışmaya başlayarak birbirlerine bağlı hayatlar yaşamasını en sonunda da aşık olmalarını konu alan romantik komedi türündeki dizi, güzel bir hayran kitlesina sahipti. 

19-11/18/evlenme-teklifi.png

Yaz aylarında başlayan ve 23 bölüm devam eden dizi için, yeni sezonda eklenen yeni ve eski dizilerin de girdiği reyting yarışının ardından final kararı alındı...

Her Yerde Sen final fragmanı yayınlandı!

19-11/18/her-yerde-sen-en.png

Tüm ekibi, Demir ve Selin'e ev satan sahibenin düğün heyecanı sararken, çiftin de birbirine sürprizi vardır. İkisi de birbirine evlilik teklifi etmek için o günü beklemiştir.. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin