The Gifted yaratıcısından NBC'ye yeni bilim-kurgu dizisi: The Pioneer

NBC kanalı The Pioneer isimli bilim-kurgu türünde yeni bir dizinin geliştirme çalışmalarına başladı. The Pioneer konusu...

Amerikan ulusal kanallarından NBC gelecek sezonlar için yeni dizi projeleri üretmeye devam ediyor.

NBC'DEN YENİ DİZİ: THE PIONEER

Kanal, son olarak Bridget Tyler'ın aynı isimdeki bilim-kurgu romanından uyarlanan "The Pioneer" isimli dizinin geliştirme çalışmalarına başladı.

19-11/18/matt-nix.jpg

"THE PIONEER" KONUSU

Matt Nix (Burn Notice, The Gifted), Temple Hill ve 20th Century Fox TV'nin arkasında olduğu yapımın hikayesine bakacak olursak;

Nix ve Tyler ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı The Pioneer'ın hikayesinin merkezinde Alice Watson karakteri bulunuyor. Oğlunun ölümüyle sonuçlanan trajik kazanın etkileriyle mücadele içinde olan Alice ve dikbaşlı kızı Joanna artık duygusal tramvalarının üstesinden gelmek zorundadırlar.

Çünkü yeni gezegenlerine varışlarından sonra işler planlandığı gitmez ve kendilerini beklenmedik biçimde aile ve kolonilerinin hayatta kalabilmelerini sağlamanın merkezinde bulurlar.

19-11/18/the-pioneer-dizisi-1574032537.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Projenin yürütücü yapımcı kadrosunda Nix ve Tyler'a Marty Bowen, Adam Fishbach, Josh Levy ve Pete Harris eşlik ediyorlar.

Uzun soluklu USA Network dizisi Burn Notice ile tanınan Nix son olarak Fox kanalında iki sezon yayınlanan 20th TV/Marvel dizisi The Gifted'da yaratıcı ve yürütücü yapımcı olarak yer almıştı.

The Pioneer'ın senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin