Engin Altan Düzyatan'ın Yeni Filmi Babamın Kemanı Ne Zaman Yayınlanacak?

Babamın Kemanı filminin ne zaman yayınlanacağı belli oldu. Netflix film için yeni bir fragman paylaştığını duyurdu. Babamın Kemanı Ocak ayında gelecek.

Oğulcan Özsezgi
25 Aralık 2021 - 00:27
Gündem

Netflix’in iddialı Türk yapımlarından biri olmasını beklediğimiz Babamın Kemanı için beklenen resmi duyuru geldi. Hem yeni içerik için detaylı bir fragman geldi hem de filmin ne zaman yayınlanacağı konusunda merak edilen tarih açıklandı.

Engin Altan Düzyatan’ın başrolde yer alacağı dram türünde yapım için biraz daha beklememiz gerekecek. Filmin ne zaman yayınlanacağı bir tarafa, konusu ve oyuncuları konusunda biraz daha fazla bilgi verelim.

Babamın Kemanı’nın Konusu Ne?

Engin Altan Düzyatan’ın başrolde yer aldığı filmde, aile bağlarının kopuk olduğu bir keman virtüözünü göreceğiz. Engin Altan Düzyatan tarafından hayat verilecek olan virtüözün hayatı, bir gün abisinin karşısına çıkmasıyla değişecek.

Ölmek üzere olan abisi, 8 yaşındaki kızını görüşmediği kardeşine emanet edecek. 8 yaşındaki yeğenine bakmak ile bakmamak arasında kalan karakterimizi göreceğimiz filmde, Belçim Bilgin, Yener Sezgin, Selim Erdoğan gibi isimler de yer alacak. Tam bir iddialı drama yapımı izleyeceğimizi düşünüyoruz.

Film için yayınlanan fragmanla beraber yapımın ne zaman yayınlanacağına gelince, 1 ay kadar daha beklememiz gerekecek. Film 21 Ocak 2022 tarihinde Netflix üzerinden yayınlanacak.

Şu an için yayınlanan resmi bir fragman var. Bu fragmanı da haberimize ekliyoruz. Onun dışında ise ek bir bilgi olmadığını belirtelim. Yeni bir fragman ya da yayın tarihi konusunda yeni bir gelişme paylaşılacak olursa yine bilgi vereceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin