Maske Kimsin Sen Yayın Tarihi Açıklandı

Maske Kimsin Sen yayın tarihi netlik kazandı. Kanal bu yine iki bölümü arka arkasına verecek. İlk bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte yeni tanıtım.

İlk etapta Kanal D ekranları için yayınlanmasını beklediğimiz ama sonrasında ani bir değişiklikle beraber Fox TV ekranlarında yayınlanacağını öğrendiğimiz Maske Kimsin Sen için beklenen tarih açıklaması yapıldı.

Kısa süre sonra yeni programda yer alacak olan jüri üyeleri konusunda bilgi vermiştik. O zaman da söylediğimiz gibi yapımda yer alacak olan ünlü jüri üyelerinin açıklanmasının ve ilk tanıtım videosunun yayınlanmasının hemen ardından programın yayın tarihi için de açıklama geldi.

Maske Kimsin Sen, Yeni Yılda Ekranlarda Olacak

Yeni programı için çok uzun bir bekleme süresi olmayacak. Program Aralık ayının bitmesiyle beraber yeni yılda ekranlara gelmeye başlayacak. İlk bölüm ise Cumartesi günü yayınlanacak.

1 Ocak Cumartesi ekranlara gelecek olan ilk bölümün hemen arkasından ise Pazar günü yeni bölümün yayınlandığını göreceğiz. Yayınlanan ilk bölümden sonra programın 2.bölümünü de Pazar günü izleyeceğiz.

Bundan sonra da Pazar günleri yayınlanmasını bekliyoruz. Bu sezon Fox TV ise yayın tarihi konusunda ikinci kez bunu yapıyor. Daha önce de Mahkum dizisi için benzer bir durum görmüştük.

Aynı şekilde uygulamanın yapıldığı dizinin ilk bölümü Salı günü yayınlanmış ve hemen sonrasında ise Perşembe günü ikinci bölüm yayınlanmıştı. Ardından dizisinin her Perşembe ekranlara geleceği açıklanmıştı.

Kanalın bu yeni taktiği ile beraber diziler ve programlarda olan ilgi artacak mı sonuçları zaman içerisinde göreceğiz.

Maske Kimsin Sen programının ne kadar tutulacağı hakkında yorumları da ilk bölümden sonraya bırakalım. Tanıtımlardan sonra program için beklenti arttı. Daha önce denenmemiş eğlenceli bir yapım olarak gözüküyor. Tabii ki ne kadar doğal olacak ve seyirciler nasıl karşılayacak bunu zamanla öğreneceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin