Yargı Bu Hafta Yok mu?

Yargı bu hafta yok. Dizinin yayınlanmasına kısa bir ara verilecek. Peki Yargı yeni bölümü ne zaman ekranlara gelecek? Dizi neden yayınlanmıyor? İşte açıklamalar.

Bu hafta dizilerden bazı yeni bölüm açıklamaları gelebilir. Yılbaşı nedeniyle bazı dizilerin yeni bölümleri yayınlanmayacak. Yargı’nın da yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak. Yargı bu hafta yok ama bunun nedeni yılbaşı değil.

Dizinin bu hafta yayınlanmamasının nedeni bambaşka. Ayrıca dizinin hayranları için bir kötü haberimiz daha var. Ara sadece 1 hafta ile sınırlı kalmayacak. Dizinin Ocak ayının ilk haftasında ekranlara gelecek olan bölümü de yayınlanmayacak.

Yargı Neden Bu Hafta Yok?

Reytinglerde üst sıralarda yer alan dizinin bu hafta yayınlanmamasının nedeni Pınar Deniz’in korona virüsüne yakalanmış olması. Dizide başrol oyuncusu olarak yer alan ünlü isim ne yazık ki virüse yakalandığı için dizinin çekimlerine de bir süre ara vermek zorunda kalınmış.

Bu nedenle dizi bu hafta yeni bölümle ekranlara gelmeyecek. Sonrasında ise 2 Ocak tarihinde de yeni bölüm yayınlanmayacak. 2 Ocak tarihinde yayınlanacak olan yeni bölümün de ertelendiğini göreceğiz.

Peki Yargı’nın yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak? Yapım bu konuda da bir açıklama yaptı. Dizinin yeni bölümleri 9 Ocak itibariyle yayınlanmaya devam edecek. Arada 2 haftalık bir boşluk oluşmuş olacak.

21-12/25/yargi-1640385966.jpg

Zaten arada yılbaşı da olduğu için bu boşluğun çok etki edeceğini düşünmüyorum. Yeni bölümlerin yerine kanalın ne yayınlayacağı konusunda ise detaylar verildi. Bu Pazar günü, yakın zamanda yeni kadrosuyla ekranlara gelen Çember’in yeni bir filmi yayınlanacak.

TV’de ilk kez olarak ekranlara gelecek olan yeni parçanın yanında önümüzdeki hafta ne yayınlanacağı konusunda ise henüz bir bilgi yok. Yargı bu hafta yok ve yerine gelecek olan yapım belli.

Fakat önümüzdeki hafta tekrar bölümü mü yayınlanır yoksa özel bir bölüm mü yapılır ya da yine farklı bir dizi, film mi gelir göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin