Engin Hepileri, Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunduğu Empati programına konuk oldu!

Ahmet Mümtaz Taylan'ın NTV'de yayınlanan Empati'nin bu haftaki konuğu Engin Hepileri oldu! Engin Hepileri kimdir? Evli mi? Çocuğu var mı? Evli mi? Ahmet Mümtaz Taylan kimdir?

Pınar Alçiçek
30 Mart 2023 - 12:45
Magazin

NTV ekranlarında çarşamba akşamları yayınlanan Empati'de Ahmet Mümtaz Taylan'ın konuğu olan oyuncu Engin Hepileri, yaşanmış hikayelerle Empati kurarken, aile hayatına dair de dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

23-03/30/cats-crop1-1680169759.jpg

"Bizi oğlumuz yönlendiriyor, o bizim çimentomuz!"

Engin Hepileri "Ailemizin direği şu anda Can" diyerek, 5 yaşındaki oğluyla perçinlenen mutlu aile hayatına dikkat çekti. Hepileri: 'Hayatın anlamı ailede. İşlerden vakit bulup, Beyza ve Can'la üçgenimizi kurup, telefonlarımızı bırakıp, Can'ın odasına geçtiğimizde gerçek hayatın orada olduğunu görüyorum. Orada çok mutlu olduğumu hissediyorum. Ailenin direği şu an da Can. Çimentomuz o, o bizi yönlendiriyor' dedi.  

23-03/30/cats-crop.jpg

"Apartman dairesinde kedi ya da köpek olmaz!"

Engin Hepileri: "Ben bir apartman dairesinde oturuyorum. Apartman dairesine bir kediyi ya da bir köpeği sokmanın doğru olmadığını düşünüyorum kendimce. Onun özgürlüğünü kısıtladığımı düşünüyorum, toprağa basmayan bir hayvanın kendi yetilerinden uzaklaşacağını düşünüyorum. Onu 5 saat 6 saat sokağa çıkartabilecek zamanım ya da bahçeli bir evim olsa kesinlikle köpeğim kesin olurdu. Çünkü özellikle köpekleri çok seviyorum" dedi. 

23-03/30/cats-crop2.jpg

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin