İpek Yolu'nun değerli konuğu: Gökhan Sezen!

İpek Açar'ın TRT Müzik ekranlarında yayınlanan performans programı 'İpek Yolu'; büyük Kahramanmaraş depreminin ardından, yayınına yeniden başladı. İpek Açar kimdir? Gökhan Sezen kimdir? İpek Yolu hangi kanalda yayınlanıyor? Hangi gün yayınlanıyor? Sunucusu kim?

Pınar Alçiçek
30 Mart 2023 - 13:13
Magazin

İpek Açar, İpek Yolu'nun yeni bölümünde Türk Sanat Müziği'nin günümüz temsilcilerinden Gökhan Sezen'i konuk etti.

23-03/30/_dsf4863-copy.jpg

İpek Açar, Gökhan Sezen'e Emel Sayın ve Bülent Ersoy'a vokal olarak eşlik ettiği dönemleri hatırlatarak "Her ne kadar konservatuvarlı olsan da üstadlara da eşlik ettin" dedi. Gökhan Sezen'den ilginç bir yorum geldi: "Emel Sayın'a Bülent Ersoy'a sahnede eşlik ettim, iyi ki yaşadım o günleri, iyi onlarla bir arada oldum. Onların yanı tam bir laboratuvar" dedi.  

23-03/30/_dsf4855-copy.jpg

Gökhan Sezen ve İpek Açar, İstanbul Akademi Orkestrası eşliğinde, Alper Kömürcü direktörlüğünde muhteşem performanslara imza atıp, düetler yaptılar.  

İpek Yolu, perşembe akşamları TRT Müzik'te müzikseverlerle buluşmaya devam ediyor!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin