Enis Arıkan "Benden Ne Olur" kadrosunda!

Benden Ne Olur filminin kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor.

Merve Mutlu
11 Ağustos 2020 - 15:45
Gündem

Sosyal medyanın sevilen isimlerinden biri olan Aslı Kızmaz'ın geçtiğimiz yıl kitapseverlerle buluşan ilk kitabı Benden Ne Olur'un beyazperdeye uyarlanma hazırlıkları devam ediyor. Hazal Kaya'nın başrolde olacağı filmin kadrosu birbirinden başarılı isimleri ağırlamaya hazırlanıyor. 

20-08/11/hazal-kaya.jpg

Kitabın ana karakteri olan ve hayatının bir bölümünü "Benden Ne Olur" sorusu ile geçiren cesur bir kadın olan Sertab'ın hikayesinin anlatılacağı filmde ana karakteri Hazal Kaya'nın canlandıracağı müjdesi bir süre önce sosyal medyadan duyrulmuş ve Hazal Kaya'nın başrolde olacağı Onur Tuna'nın partner olarak dahil olduğu filmin hazırlıkları Medyapım tarafından başlatılmıştı.

20-08/11/enis-arikan.png

Soner karakteri ile Onur Tuna'nın, Sertab'ın ablası Harika karakteri ile Nur Fettahoğlu'nun, Cem Belevi'nin ve Sertab'ın romantik arkadaşı Gamze karakteri ile Elçin Afacan'ın, Sertab Bal (Hazal Kaya)’ ın gözü kara arkadaşı Masal karakteri ile Selin Şekerci'nin dahil olduğu projeye dahil olan son isim de Sertab'ın hayali arkadaşı olarak kendi adı ile katılan Enis Arıkan oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin