Ramo yeni sezondan ilk tanıtım yayınlandı!

Star TV'nin sevilen dizisi Ramo'dan yeni tanıtım yayınlandı.

Merve Mutlu
13 Ağustos 2020 - 21:19
Gündem

Başrollerinde Esra Bilgiç (Sibel) ile Murat Yıldırım'ın (Ramo) yer aldığı, Star Tv ekranlarında BKM Yapım imzası ile yayınlanan Ramo dizisinin yeni sezon çekimleri geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Eylül ayında başlayacak olan yeni sezondan ilk tanıtım yayınlandı ve heyecan doruğa ulaştı.

20-08/13/ramooo.png

Çekimleri Adana'da yapılan ve koronavirüs salgını nedeniyle setlerine ara verilen dizi, yeni sezonda İstanbul çekimleri ile ekranlarda olmaya hazırlanırken kadrosundaki değişikliklerle de adından sıkça söz ettirmişti. Kadrosundan Cemre Baysel, Görkem Sevindik ve İlhan Şen'in ayrıldığı dizi, Burcu Cavrar, Sacide Taşaner, Ayça Koptur, Ruhi Sarı gibi isimlerle yoluna devam ederken kadrosuna sürpriz bir şekilde Olgun Şimşek de katılmış, yönetmen ve senaristi de değişen dizinin yeni oyuncularından biri de Yunus Emre Terzioğlu olmuştu.

Ramo yeni sezondan ilk tanıtım yayınlandı!

Yeni sezonu merakla beklenen ve çekimleri İstanbul'a taşınan Ramo dizisinden ilk tanıtım nihayet yayınlandı. Tanıtımıyla dikkatleri üzerine çeken dizi Eylül ayında ekranlarda olacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin