Enis Arıkan'ın sunacağı Benimle Söyle'nin tanıtımı yayınlandı! Eğlenceli kadroda bakın kimler var..

Oyuncu Enis Arıkan'ın sunucusu olacağı All Together Now yarışmasının uyarlaması olan Benimle Söyle'nin tanıtımı yayınlandı!

Merve Mutlu
17 Nisan 2019 - 09:57
Kültür Sanat

Kanal D ekranlarında Enis Arıkan'ın renkli sunumuyla yayınlanmaya hazırlanan All Together Now uyarlaması Bizimle Söyle adlı yarışmanın merakla beklenen ilk tanıtımı yayınlandı. 

Yarışmacıların, söyledikleri şarkıya 100 kişilik jüri üyelerinin eşlik etmesini sağlamaya çalışacağı yarışma programının jürisindeki bazı isimler de böylece ortaya çıkmış oldu. 

19-04/17/benimle-soyle.png

Benimle Söyle'nin jüri koltuğunda: Birce Akalay, Caner Çalışır, Ayta Sözeri, Gülçin, Metin Arolat ve Ferman Akgül'ün oturacağı haberini daha önce sizlerle paylaşmıştık. Yayınlanan tanıtımda öne çıkan diğer isimler de izleyenleri şaşırttı. 

Benimle Söyle'nin jürileri:

19-04/17/gur-akad.png

Kurtalan Ekspres adlı müzik grubunun değerli sanatçıları Gür Akad ve Ahmet Güvenç, büyük merak uyandıran yarışma programının jüri koltuğunda yer alacak.

19-04/17/gulcin.png

Yıllar önce dağılan Hepsi grubunun başarılı şarkıcılarından olan ve grubun dağılmasının ardından farklı tarzda söylediği şarkılarla müzik hayatına devam eden Gülçin Ergül, Benimle Söyle'nin jüri koltuğunda. 

19-04/17/ferman-akgul.png

Manga grubunun solisti Ferman Akgül de sevilen yarışmada. 

19-04/17/ayta-sozer.png

Oyuncu ve şarkıcı olan Ayta Sözeri de yarışmanın jüri koltuğundaki yerini aldı. 

19-04/17/metn-arolat.png

Diğer bir jüri üyesi de müzisyen ve yönetmen Metin Arolat.

19-04/17/nuri-harun.png

Dikkat çeken jüri üyelerinden biri de kontrtenör ve sanatçı Nuri Harun Ateş.

19-04/17/melihat-gulses.png

Türk müziğinin değerli isimlerinden Melihat Gülses de kadroda.

19-04/17/agatay-akman.png

Sosyal medyada ünlü olan ve çıkardığı şarkılarla hit olmayı başaran Çağatay Akman da jüri koltuğunda.

19-04/17/orcun-suneat.png

Türkiye'nin en başarılı reggea gruplarından biri olan Sattas'ın vokali Orçun Sünear da yarışmanın jüri üyelerinden biri. 

19-04/17/metin-ozulku.png

Başarılı müzisyen Metin Özülkü de merak uyandıran Benimle Söyle yarışmasında!

Renkli jüri üyeleri ve Enis Arıkan'ın eğlenceli sunumuyla ekranlarda eğlence rüzgarı estirecek olan Benimle Söyle çok yakında Kanal D'de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin