Fosse/Verdon 1. sezon 2. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

FX'in ödül törenlerinde iddialı olma potansiyeli yüksek yeni mini dizisi Fosse/Verdon ekran serüvenine başladı. Fosse/Verdon 1. sezon 2. bölümde neler olacak?

Sam Wasson'ın yazdığı Fosse isimli biyografiden ekranlara uyarlanan FX'in iddialı mini dizisi "Fosse/Verdon" geçtiğimiz hafta ilk bölümü "Life Is a Cabaret" ile ekranlara geldi.

FOSSE/VERDON EKRAN SERÜVENİNE BAŞLADI

Sekiz bölümlük mini dizinin hikayesinde; efsanevi koreograf Bob Fosse (Sam Rockwell) ile Broadway dünyasının en iyi dansçılarından biri olarak kabul edilen Gwen Verdon (Michelle Williams) arasındaki tutkulu aşk ile birlikte Broadway dünyasının bilinmeyen ve farklı yönleri anlatılıyor.

19-04/17/fosse-verdon-1555458898.jpg

FOSSE/VERDON İLK BÖLÜM REYTİNGLERİ!

Dizi; Steven Levenson & Thomas Kail'in senaryosunu kaleme alıp; Thomas Kail'in yönetmen koltuğunda oturduğu açılış bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.1 reyting oranı ve 0.61 milyon izleyici rakamlarını elde etti.

FOSSE/VERDON 1. SEZON 2. BÖLÜM NE ZAMAN?

Steven Levenson'un senaryosunu kaleme alıp, Thomas Kail'in bir kez daha yönetmen koltuğunda oturduğu yeni bölüm "Who's Got the Pain?" 16 Nisan 2019 Salı akşamı FX ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-04/17/fosse-verdon-foto.jpg

FOSSE/VERDON 1. SEZON 2. BÖLÜM KONUSU

Broadway'in parlayan yıldızı Gwen Verdon, hırslı genç koreograf Bob Fosse ile tanışır. Hayatları artık asla eskisi gibi olmayacaktır.

"Fosse/Verdon" 1. sezon 2. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin