Enis Arıkan'ın YouTube kanalı 95 bine ulaştı! Nasıl ünlü olduğunu açıkladı!

Ünlü oyuncu Enis Arıkan'ın geçtiğimiz günlerde açtığı YouTube kanalının takipçi sayısı 95 bine ulaştı.

Merve Mutlu
04 Temmuz 2019 - 12:18
Magazin

Tv8 ekranlarında yayınlanan Jet Sosyete dizisinde canlandırdığı Tony karakteri ile sevilen, O Ses Türkiye programındaki eğlenceli performansı ile adını tüm Türkiye'ye duyuran ve sosyal medyada fenomen olan oyuncu Enis Arıkan'ın geçtiğimiz günlerde açtığı YouTube kanalının takipçi sayısı her geçen saniye artıyor.. 

19-07/04/enis-arikan-ki.jpg

Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Şükrü Özyıldız, Merce Dizdar ve İbrahim Selim ile birlikte Alice Müzikali'nde tavşan rolünü canlandırarak yeniden çok konuşulanlardan biri olan Enis Arıkan, açtığı YouTube kanalının 2. videosunu da yükledi. Benimle Söyle yarışmasında da sunuculuk yapan ünlü oyuncu, YouTube kanalında, takipçilerinden gelen soruları yanıtladı. 

Enis Arıkan neden ünlü oldu?

Takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Enis Arıkan, "Neden son iki üç senedir bu kadar meşhur olmuş olabilirsin?" sorusuna da değişik bir yanıt verdi. 

19-07/04/enis-arikan.png

"Kendimi bıraktığım için aslında, eğlenmeye başladığım için. Oyuncu gibi yaşamadığım için. Bazı şeyleri bir umursamamazlık geldi bana yani. Ya dedim püff oyunculukmuş bilmem neymiş hadi bir geçin abi. Ben bu hayata eğlenmeye geldim dedim. Story de çekeceğim, video da çekeceğim. Herkese özeneyim de görsün umrumda değil ya. Ben rahat yaşamak istiyorum ya. falan dedim. O bana çok yaradı galiba. İnsanlar bir beni tatlı buldu. Yoksa böyle soğuk bir oyuncuydum ben. Böyle dizilerde oynayan, milletin umursamadığı falan bir oyuncuydum. Hani kendini bir bırakmak bana iyi geldi bence." cevabını veren Arıkan, bu samimi cevabı ile yine takipçilerinin gönlünü kazandı. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin