The Last Czars dizisi Netflix'te başladı! Konusu, oyuncuları..

Netflix Orijinal dizilerine bir yenisi eklendi. The Last Czars ilk sezonu yayınlandı..

Merve Mutlu
04 Temmuz 2019 - 14:15
Kültür Sanat

Dünyaca ünlü içerik platformu Netflix, her geçen gün yeni yapımları bünyesine katmaya devam ediyor. Eski dizilerin dağıtım hakkını alan Netflix, yeni yapımları da kendi platformunda başlatıyor. O yapımlardan biri de The Last Czars oldu.

19-07/04/the-last.png

İlk bölümü 2018 yılında yayınlanan The Last Czars dizisinin yayın hakları artık Netflix'te. Rusya'da bir dönemi anlatan dizi, IMDb'de 7,3 alan başarılı bir yapım. 

The Last Czars konusu ne?

19-07/04/the.jpg

Rusya'yı saran sosyal ayaklanma, 20. yüzyılın başlarında, Çar II. Nikolay'ın bu yeniliğe direnmesi ve engel olmak istemesi ile nedeniyle bir devrimi başlatarak hanedanlığın soyunu getiriyor. Bu ayaklanmayı, etkisini ve devrimin getirdiği değişimleri anlatan dizi, tarihsel gerçekliği talihsiz monarşinin gösterişli dünyasına samimi bir bakış açısı ile anlatıyor. 

The Last Czars oyuncuları

19-07/04/last.jpg

İlgi çeken dizinin kadrosunda:  Robert Jack, Susanna Herbert, Ben Cartwright, Oliver Dimsdale, Bernice Stegers, Steffan Boje, Indre Patkauskaite, Elsie Bennett, Jurga Seduikyte, Duncan Pow, Karina Stungyte, Milda Noreikaite, Michelle Bonnard gibi isimler yer alıyor. 

The Last Czars dizisi 6 bölümden oluşan ilk sezonu ile Netflix'te!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin