Four Weddings and a Funeral dizisi başlıyor! Konusu, oyuncuları ve fragmanı...

Hulu'dan yepyeni bir dizi geliyor! Four Weddings and a Funeral dizisi hakkında merak edilenler...

Nurşah
04 Temmuz 2019 - 12:05
Kültür Sanat

90'ların sevilen romantik komedi filmlerinden birisi olan Four Weddings and a Funeral dizi olarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Hulu'nun yeni dizisinin konusu, oyuncuları ve hakkında merak edilenler...

19-07/04/four-weddings-and-a-funeral-dizi.jpg

Four Weddings and a Funeral dizisinin detayları

4 yakın arkadaşın aradan uzun bir süre geçtikten sonra düğün için bir araya gelmelerini konu edinen dizide; arkadaşlık, dostluk ve aşk gibi konular izleyici karşısına çıkartılacak. Tıpkı filmde olduğu gibi her bir mevsimde yaşanan farklı bir olay gözler önüne serilecek... Four Weddings and a Funeral dizisinin oyuncu kadrosunda ise Jessica Williams, Rebecca Rittenhouse, John Reynolds, Nikesh Patel, Zoe Boyle gibi başarılı isimler de yer alıyor...

19-07/04/four-weddings-and-a-funeral-ne-zaman.jpg

Four Weddings and a Funeral ne zaman başlıyor?

Four Weddings and a Funeral (4 Nikah 1 Cenaze) filmi 1994 senesinde sinemaseverler ile buluşmuş ve beğeni kazanmıştı... Hulu tarafından izleyici karşısına çıkartılacak olan Four Weddings and a Funeral dizisinin ilk bölümü ise 31 Temmuz'da yayınlanacak. 

Four Weddings and a Funeral fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin