Kısmetse Olur yarışmacısı Didem Delen Afili Aşk'ta! Afili Aşk Fulya kimdir?

Afili Aşk dizisinin ekrana gelecek olan yeni bölümünde Kısmetse Olur yarışması ile tanınan Didem Delen'i izleyeceğiz...

Nurşah
04 Temmuz 2019 - 11:07
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Afili Aşk, bir dönemlerin ilgiyle takip edilen yarışma programı Kısmetse Olur'dan bir ismi ağırlayacak! Kısmetse Olur Didem Afili Aşk dizisinde Fulya karakteri ile izleyici karşısına çıkacak!

19-07/04/afili-ask-fulya-didem-delen.jpg

Kısmetse Olur Didem Afili Aşk'ta!

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk'in yer aldığı Afili Aşk dizisi 10 Temmuz Çarşamba akşamı 5. bölümü ile izleyici karşısında olacak. Eğlence dolu bölümleri ile yaz akşamlarının neşesi olan dizinin yeni bölümünde ekranlardan tanıdık bir sima ile karşılaşacağız...

19-07/04/didem-delen-afili-ask.jpg

Bir dönem ekranlarının çok izlenen programlarından birisi olan Kısmetse Olur yarışmacısı Didem Deren, Afili Aşk dizisinde boy gösterecek. Tanınmış isim, Afili Aşk dizisinde Fulya karakteri ile izleyicinin karşısında olacak. Kerem'in şirketi ile iş anlaşması yapacak olan bu karakter Ayşe'nin kıskançlık yaşamasına sebep olacak... 1985 doğumlu Didem Delen, Afili Aşk dizisi ile dikkatleri üzerine çekecek gibi görünüyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin