Merve Mutlu
22 Mart 2021 - 14:35
Gündem

Birbirinden başarılı projelerde yer alan ve özellikle Behzat Ç. ile bir fenomene dönüşen usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu, erken final yapan son dizisi Çocukluk'un ardından yeniden setlere dönme kararı almış, dijitale Hamlet dizisini hazırlarken Star TV için de Kağıt Ev projesiyle anlaşmıştı. Oyuncunun partnerinin kim olacağı merakla beklenirken birbirinden başarılı projelerde büyük bir başarıyla yer alan güzel oyuncu Nur Fettahoğlu'nun partner olarak başrolde yer alması heyecanı artırdı.

21-03/22/kagit-ev.png

Yönetmenliğini Şenol Sönmez'in yapacağı dizi etkileyici senaryosuyla da dikkat çekmeye hazırlanıyır. Hem sorgulayan hem sorgulatan çarpıcı bir hikayeye imza atan proje Ceza Hukuku Profesörü  ve Olay Yeri Uzmanı Cihan Fırtına karakterine hayat verecek olan Beşikçioğlu ve başarılı Avukat Aylin Fırtına rolü ile Nur Fettahoğlu'nu bir araya getirirken: oğulları Mert, büyük kızları Cemre ve küçük kızları Melisa ile mutluluk ve refah içinde özenilecek bir hayat yaşayan mükemmel ailenin  tek bir yanlış anlama ile mahvolan hayatlarını izleyicilere sunacak.

Erdal Beşikçioğlu ile Nur Fettahoğlu yeni dizisi Kağıt Ev için kamera karşısında!

21-03/22/kagit-ev-ilk.png

Farklı hikayesi ile dikkat çeken proje için hazırlıklar tam gaz devam ederken tam kadro büyük merak uyandırıyor. Dizi bugün sete çıktı. Gözde isimleri başrolde bir araya getiren projeden ilk kareler de geldi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin